Klubszellem

Klubszellem

Az Öt című műsor az ATV-n (Forrás: ATV)

Milyen egyszerű volna, ha a nemrég kirobbant ATV kontra Klubrádió háborúban könnyedén választhatnánk harcoló felet, hogy aztán a választás nehézségein túllépve beálljunk a Nagy Magyar Nemzeti Játékba, és teli szájjal szapuljuk a másik felet és annak híveit. Ez nekünk már csak azért is könnyű volna, mivel lapunk munkatársai nem léphetik át az ATV küszöbét.

A renitensebbeket alanyi jogon tiltották ki Németh Sándor televíziócsatornájából, míg a kollektív, a Magyar Hang minden újságírójára vonatkozó tiltást éppen azért érdemeltük ki, mert lapunk többször is cikket merészelt közölni arról, milyen módszerrel került át a Hit Gyülekezete tulajdonából annak vezető lelkészének vagyonelemei közé az ATV. Épp e sorok szerzőjének adta írásba a televízió egyik vezetője, hogy „amíg a Magyar Hang ellenséges és rosszindulatú az ATV tulajdonosával szemben”, addig nem kívánnak szerepeltetni a műsoraikban. Írta ezt az ATV idézett vezetője az után, hogy Németh főlelkészék pereket indítottak lapunk ellen, amelyek közül mindet el is veszítették. Tehát papírunk van róla, hogy nem „ellenségesek” és „rosszindulatúak” voltunk, hanem csupán a munkánkat végeztük: igazat írtunk.

A teljes cikket a Magyar Hang május 14-én megjelent, 2021/20. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!
„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.