Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Egy valódi gyermekvédelmi népszavazás öt kérdése

Szerző: | 2021. július 21., 15:06 | Publicisztika

Orbán Viktor kitölti az újranyitásról szóló nemzeti konzultációt (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor pusztán kommunikációs célokból bedobott álkérdései helyett öt másikat javaslok megvitatásra.

HIRDETÉS - AIP

1. Támogatja-e ön, hogy a kormány (vagy állami szerv) szexuális propagandát emlegető plakátokkal, infantilis-uszító hirdetésekkel, társadalmi csoportokat egymással szembefordító politikával befolyásolja a kiskorú gyermekek fejlődését?

2. Támogatja-e ön, hogy a kormány (vagy állami szerv) a kollégiumi férőhelyek fejlesztése, a diákok lakhatásának segítése helyett inkább a kínai Fudan Egyetem hazánkba telepítésére fordítson közpénzeket?

3. Támogatja-e ön, hogy a kormány (vagy állami szerv) a gyermekek ellen elkövetett erőszakos bűncselekmények üldözése helyett szexuális kisebbségekkel szembeni kampányt folytasson?

4. Támogatja-e ön, hogy a kormány (vagy állami szerv) kémszoftver telepítésével szerezhesse meg semmiféle bűncselekményben nem érintett állampolgárok családi fotóit, gyerekeinek személyes adatait?

5. Támogatja-e ön, hogy a kormány (vagy állami szerv) az állandósult EU-ellenes retorikával, az európai jogállami normákkal összeegyeztethetetlen intézkedésekkel nehezítse a gyermekek jövőbeni boldogulását az Európai Unió államaiban?

HIRDETÉS - AIP

Címkék: gyermekvédelmi népszavazás, népszavazás, Orbán Viktor


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest