Publicisztika

Jégkorszak

Jégkorszak

Miután egyelőre nem sok jelét látni annak, hogy a jövő évi európai parlamenti választás elhozza az illiberális áttörést, a kormány uniós elszigetelődése irányváltás híján csak tovább mélyül.
Rászabadítás

Rászabadítás

Kedves embercsempész szaki, fogja ezt a kis hamuban sült pogácsát meg ezt a csinos kis pecsétes elbocsátó papírt, aztán kerekedjen föl, egy másik országban kopogtasson be az ottani börtönbe, hogy szeretné ott letölteni a hátralévő büntetését.
Schlecht Csaba Orbán Viktorról

Schlecht Csaba Orbán Viktorról

Amikor 2013-tól – a nagy világgazdasági konjunktúra és a beömlő EU-pénzek csábító hatására – Orbán Viktor kormánya a szó Szent Ágoston-i értelmében vett rablóbandává alakult, előbb megdöbbentünk, aztán megkeseredtünk, végül pedig szégyelltük magunkat.
A NER „cselei”

A NER „cselei”

Az orosz tea se rossz, a többszörösen ezt választók beleférnek a középmezőnybe, de a grúz tea kedvelése már fogós, ravasz húzás, összetett értékelést igényel.
Hapták?

Hapták?

Felmerül a kérdés, hogy a magyar hadsereg mire készüljön, melyik irányból várunk egy országunk elleni támadást. Kelet felől például? Mert hát ugye… Vagy talán nyugat felől?… Khm. Délről vagy északról? Hát… Legjobb lesz, ha abban maradunk: fölülről. Ebbe kössön bele, aki tud.