A migránspárti kormány alkalmatlan az ország megvédésére!

A migránspárti kormány alkalmatlan az ország megvédésére!

Határkerítés. Képünk csak illusztráció (Fotó: DaKub/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egészen furcsa volt a minap arról olvasni, hogy Ausztria katonákat küld az országhatárra, mert egyre több illegális bevándorló érkezik – Magyarország felől. Nyilván nem olyan léptékű népvándorlás ez, mint ami 2015 nyarán zajlott, de akkor is jelzésértékű mindez. Világosan kiderül belőle immár mindenkinek, hogy a „hazánk és Európa megvédése”, nem volt más, mint közönséges politikai termék.

Mert akárhogy is próbálkozik a Fidesz (és a KDNP), látszik, hogy ma már sem a gazdasági, sem az illegális bevándorlással nem tudnak mit kezdeni. Előbbire szép példa Szijjártó Péter legutóbbi bejelentése arról, hogy immár 20 százalékban alkalmazhatnak vendégmunkásokat a magyarországi multik, utóbbira pedig itt a friss, ausztriai példa. Mindez alighanem annak a rendőrségben már évek óta zajló leszereléshullámnak a következménye, amit egyre kevesebb sikerrel próbál tagadni a kormányzat. Leírom kormánypártiul is: a migránspárti kormány alkalmatlan az ország megvédésére!

Mindez annak fényében tűnik különösen tragikomikusnak, hogy a migráció megállítása volt három évig a nagybetűs Ügy. Az állam, a kormánypártok politikusai és holdudvaruk el- és kitartott figurái folyamatosan azt szajkózták, hogy minden honi probléma várhat, és becsszó, egyszer majd meglesznek oldva, de most minden erőkkel azt kell megakadályoznunk, hogy bejöjjenek ide a migránsok. Nos, ezek az elodázott társadalmi-gazdasági bajaink köszönik szépen, ma is remekül megvannak és ezek szerint lassan, de biztosan felzárkózik hozzájuk az illegális bevándorlás kérdése is.

Megint csak jelzem: nem olyan ütemű, látványos romlás ez, mint amit az oktatásban, az egészségügyben, meg úgy egyáltalán az egyre gyatrább szolgáltatásokat nyújtó állami szektor krachja, de itt van, látjuk. Pontosabban Ausztriában látják, a mi elitünk persze mélyen hallgat róla, és másról fecseg naphosszat.

De a kalifátussá alakított magyar róna már nem olyan izgalmas, most az iskolai és óvodai nemváltást propagáló brüsszelita mumusoktól kell megvédeni kivont szablyával, nemzeti konzultációval és majd népszavazással a hont. Abszurd kampánynak nézünk elébe, az egyszer biztos. Még az sem kizárt, hogy néhány kis magyar faluban újranyitják majd az óvodákat és iskolákat, hogy elrettentő céllal megmutassák majd, hogy merre grasszálnának ezek az LMBTQ aktivisták, ha hagynánk. Persze akkor már mindjárt elintézhetnék azt is, hogy legyen személyzet ezekben az oktatási intézményekben, de az már egészen hasonlítana a kormányzásra. Attól meg valamiért mindentől jobban fél az elitünk.

Címkék: migráció