A nép könyörgése

A nép könyörgése

Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor televíziós vitája 2006-ban (Fotó: Reuters/Árvai Károly)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mi, a szegény nép hódolunk a két nagy család előtt, akik a magyarságot előbb a magas Európa egységébe elvezették, majd a hatalmas Ázsia sztyeppéire, őseinek szövetségébe visszatérítették.

Hódolatunk illesse a nemes és erényes Orbán családot, amely hosszú és zavaros évtizedek után elfoglalta az őt megillető otthont a budai Várban, királyok lakhelyén. Hódolatunk illesse Orbán Győzőt, a családalapítót, ki roppant erejével és szorgalmával termelte ki a föld mélyének drága kincseit, amelyekből utak, iskolák és kórházak épültek a nép javára és örömére. Hódolat a köztársaság királyának, I. Viktornak, a Soros-terv leleplezőjének, migránsok megállítójának, a Brüsszel elleni szabadságharc fővezérének, aki új rendet és új rendiséget épít, aki kereszténnyé és feudálissá nemesíti vissza sokat szenvedett, szabadelvűségben elfajzott és hitében megrendült népét.

Hódolat Gáspár hercegnek, a tudós jogásznak, a gyémántnyelvű prédikátornak, a technikás labdarúgónak, a bátor katonának. Hódolat Ráhel hercegnőnek, a hazai dámák ideáljának, aki nemcsak kifinomult stílusával és választékos öltözködésével teremtett divatot, hanem autonómiájával is példát mutat: úgy vált saját lábán állva a magyar idegenforgalom nagyasszonyává, hogy felséges apjától semmilyen segítséget nem fogadott el.

Hódolatunk illesse a nemes és erényes Apró családot, mely erős vállain hordozza e hálátlan és öngondoskodásra képtelen nép sorsát, hogy azt a magas Európába visszavezesse. Hódolatunk illesse Apró Antalt, a családalapítót, aki 1956 előtt, alatt és után egyaránt a legfőbb tisztségeket viselte, aki szólásra emelkedett Rajk László temetésén, s aki maga jelentette be Nagy Imre kivégzését. Hódolatunk illesse az anyakirálynőt, Apró Piroskát, Horn Gyula kabinetfőnökét, aki a politika és a privatizáció terén egyaránt rendkívüli eredményekkel büszkélkedhet, s aki világra hozta méhének gyümölcsét, a demokraták reménységét, Medgyessy Péter kabinetfőnökét, Dobrev Klárát, odaadó hitvesét és életre szóló hű társát Gyurcsány Ferencnek, a baloldal nagy reformátorának, a jogállam védelmezőjének, az összefogás prófétájának, a fasizmus elleni harc vezérének.

Mi, a szegény nép a két nemes családhoz könyörgünk, mely családok híveit a hozzájuk fűződő hűség évtizedek óta háborúságban tartja. Magyar a magyarnak haragosa lett, a két dicső ház harca megnyomorítja a jóravaló emberek sorsát, holott sosem vonnák kétségbe, hogy mindkét családot a legtisztább szándék vezérli. A nép azonban egyre csak szenved, nélkülöz és fél – nem akar több perpatvart, arra vágyik, hogy békében szolgálhassa urait.

Mi, a szegény nép azért könyörgünk, hogy legyen vége a testvérviszálynak, ne kelljen többé Árpád vezér unokáinak saját vérük ellen acsarkodniuk. Mi, a szegény nép azért könyörgünk a sorsunkat vezérlő családokhoz, hogy egyesítsék a két nemes vérvonalat: az ifjú hercegek és hercegnők házassága révén vessenek véget a magyarok közt támadt gyűlöletnek. Mi, a szegény nép könyörgünk felséges Viktor királyunknak, a normalitás lovagjának és a keresztény szabadság megőrzőjének, hogy leányait házasítsa ki az Apró család régenshercegei közül, és könyörgünk dicsőséges urunknak, Ferencnek, Európa helytartójának, a sokszínűség védelmezőjének, az etnikai, vallási és szexuális türelem bajnokának, hogy gyermekei számára válasszon házastársat az Orbán hercegnők közül.

Mi, a szegény nép azért fohászkodunk a magasságos Istenhez, hogy a két nemes ház egyesülése hosszú békét és virágzást hozzon a Kárpát-medencére, mert a magyarok a múlt mellett a jövőt is megbűnhődték már.

Olvasna még Puzsér Róberttől? Kattintson!

A Publicisztika rovatban megjelenő írások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2020/35. számában jelent meg augusztus 28-án.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2020/35. számban? Itt megnézheti!