Aktuális álláshirdetéseink

Aktuális álláshirdetéseink

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

JÓ HÍRŰ FŐVÁROSI SZAKGIMNÁZIUM iskolaőrt keres! Frissen végzett pedagógusok előnyben – vigyél haza több pénzt, mint ha pályakezdő tanárként szenvednél a kölykökkel. (És legálisan verheted is őket.)

LEGYÉL TE IS MEGMONDÓEMBER! Előképzettség nem, internet és saját okostelefon szükséges. Jelentkezz, ha úgy érzed, hogy a mi véleményünk a te véleményed!

MONOTON A KÖZMUNKA? Belefáradtál, hogy minden napod pont ugyanolyan? Utazd körbe Magyarországot! Ha úgy érzed, hogy tudsz szigorúan és/vagy elkeseredetten nézni, hangoskodni, ütemre tapsolni, molinót, transzparenst, táblát magasba emelni, képes vagy megállni, hogy ne nyilatkozz, keress minket bátran! Láss világot mások pénzén! (Gyakran ismételt kérdések: Nem, bértüntetőként egy esetleges kormányváltás sem okoz gondot, sőt.)

MINDENNEL IS FOGLALKOZÓ családi vállalkozásunk építőipari partnert keres „add a neved, vedd a részed” jeligére. Lejáratott, bejáratott, valamint idegen hangzású (migránshangulatú) vezetéknevek viselői kíméljenek!

ISMERT ÉS ELISMERT ROCKEGYÜTTES szobafestést, karosszérialakatolást, klímaszerelést, kertgondozást, valamint az őszi szezontól focimeccseket is vállal csatár, középpályás, illetve söprögetőposztokon NB II.-es szintig. Ugyanitt elektromos, akusztikus szóló- és basszusgitárok, illetve dobfelszerelések széles választékban eladók.

GIMNÁZIUMUNK IGAZGATÓI PÁLYÁZATOT HIRDET. Az ideális jelölt az átlagosnál vastagabb bőrrel, valamint 50 kilométernél távolabbi állandó lakcímmel rendelkezik. A győztes kiemelt feladata lesz úgy a tanári, mint a szülői közösség megvetésének zökkenőmentes elviselése. A fényképes önéletrajzot tartalmazó borítékra, kérjük, írja rá: „Az igazgató odaát van!”

BUDAPEST IDEGENFORGALMI szempontból legfrekventáltabb részein található Airbnb lakásokat üzemeltető külföldi ügyfelünk számára keresünk álbérlőket. Lakj csak rezsiért a bulinegyedben! A jelentkezőkkel hetente meghosszabbítandó szerződést kötünk.

HÍRSZERKESZTŐI POZÍCIÓ! Új munkatársunk feladata a központ által összerakott anyagok kontrollcé–kontrollvé szerkesztőségi rendszerbe helyezése, a mellékelt illusztráció esztétikus beillesztése, a cikk előre egyeztetett időpontra történő beállítása, az Enter billentyű megnyomása. Felelős állás felelősség nélkül!

KELET-MAGYARORSZÁGI FALU az alábbi pozícióba keres 50 évesnél fiatalabb jelentkezőket: helyi lakos. Érvényesség: folyamatosan.

S. O. S. ÉTTERMI MUNKA! Bevezetett franchise-rendszerben működő vidéki étteremhálózatunkból kellene elszállítani mindent sürgősen, mindegy, hogy hova, csak vigye már valaki. Kulcs a lábtörlő alatt.

VÁLTSD VALÓRA GYERMEKKORI ÁLMODAT! Kisvasút vasutasaként csak rád vár az 1:1 arányú terepasztal. Azok jelentkezésére számítunk, akiket a mozdony füstje megcsapott, ugyanakkor az átlagosnál jobban bírják a magányt. Stabil állás, biztos ülés, menetrend!

A MŰKÖDÉSÉT VÁRHATÓAN 2021 ELEJÉTŐL MEGKEZDŐ HUNYADI JÁNOS NEMZETI KORONAVÍRUS- ÉS EGYÉB JÁRVÁNYOS MEGBETEGEDÉSEK KÖZPONTI KÓRHÁZA ÁLLÁSAJÁNLATAI: orvosvezető, orvos igazgató, vezető főorvos, főorvos, orvos, szakorvos, alorvos, osztályvezető főnővér, osztályvezetőfőnővér-helyettes, ápolási igazgató, vezető ápoló, vezetőápoló-helyettes, főápoló, főnővér, klinikai, osztályos, részlegfelelős főnővér, főműtős, főműtősnő, műtős, műtősnő, műtőtechnikus, műtőssegéd, egyetemi okleveles ápoló, diplomás ápoló, általános ápoló, szakápoló, ápolási asszisztens, segédápoló, egyéb ápoló, asszisztens, szakasszisztens, segédasszisztens, egyéb asszisztens, laborasszisztens, orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikai asszisztens, laboráns, vegyésztechnikus, fertőtlenítő-sterilező, sterilizáló, közegészségügyi és járványügyi felügyelő, okleveles népegészségügyi szakember, közegészségügyi járványügyi ellenőr, közegészségügyi felügyelő.

KOMPORSZÁG kapitányt keres

Ez a cikk eredetileg a Magyar Hang 2020/30. számában jelent meg július 24-én.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában! És hogy mit talál még a 2020/30. számban? Itt megnézheti!

Címkék: álláshirdetés