Bayer Zsolt a fehér népfajt védelmezi

Bayer Zsolt a fehér népfajt védelmezi

Németh Szilárd és Bayer Zsolt (Fotó: Németh Szilárd Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Amikor Bayer Zsolt, a Fidesz Goebbels-nagydíjas véleménypribékje még olyan fiatal volt, hogy az ötös számú párttagkönyve nem töltötte ki a teljes identitását, amikor nemhogy Orbán Viktor szupercsicskásává, de még liberális újságíróvá sem cseperedett, nyilván már akkor minden ízében Bayer Zsolt volt. Mi a bayerzsoltság lényege? Minden téren mindig messzebb menni, mint a legelvtelenebbek, a legerőszakosabbak és a legromlottabbak valaha. Ha a Sanyi besúgott valakit az osztályfőnöknél, a Zsolti az igazgatóhoz ment feljelenteni. Ha a Karcsi összekente az osztálytársnői holmiját fogkrémmel, a Zsolti fekáliát kent szét rajta. Amikor aztán a Zoli belenyomkodta a Lacika fejét a vécébe, a Zsoltinak több sem kellett, és létrehozott a Zolival egy Fidesz-alapszervezetet.

Bayer Zsolt az a fajta cinikus és romlott uszító, aki egyetlen percig sem hisz abban, amit előad, és erről időről időre önelégülten be is számol a balliberális sajtóban egy-egy interjúja alkalmával. Neki fontos, hogy a kígyóvállú, hazátlan libernyákok tudják róla, hogy nem fanatikus hülye, csak épp semmiben nem hisz jobban, mint az ötös számú párttagkönyvében.

Most, amikor egyértelműen látszik, hogy a nyugati liberálisok, konzervatívok és baloldaliak körében egyre több kritikus vélemény lát napvilágot a Black Lives Matter, a #metoo, a genderideológia és a transzmozgalom működésével szemben, a cinikus gazember turbófokozatba kapcsol: miután ő meg a kurzusa százszor leírták, hogy miért vállalhatatlan a Black Lives Matter mozgalmi jelszava, elérkezettnek érzi az időt, hogy White Lives Matter feliratú pólóban pózoljon. Mennyivel is jobb ez a mondás, mint az, hogy Black Lives Matter? Mennyiben is különbözik ennek az üzenete? Bayer Zsolt a BLM nyílt rasszizmusára nyílt rasszizmussal válaszol. Ez már nem a térdeplés kifütyülése, hanem Adolf Hitlernek és a Harmadik Birodalom hőseinek szintén térdepelve előadott köszöntése.

Megértem azokat, akik a stadionokban füttyel tüntetnek a céges nyomással kikényszerített őszintétlen szolidaritási gesztusok láttán – nem fütyülnék, de értem az ellenszenvüket. Ha látnék, vennék is magamnak egy All Lives Matter feliratú pólót, amivel még azt is szívesen kockáztatnám, hogy trumpistának néznek, mert úgy gondolom, hogy tényleg minden élet számít, és ha trumpistának kell látszanom ahhoz, hogy ebbe beleálljak, ám legyen. A White Lives Matter azonban egészen más. A White Lives Matter a Ku-Klux-Klan válasza Malcolm X Fekete Párducaira.

Bayer Zsolt szemében nem létezik olyan civilizációs tilalomfa, amelyre ne mászna fel, hogy annak tiltott gyümölcseit mohón leszüretelje, és aberrált játékokat űzzön velük, mint Kaleta Gábor a hírhedt gyermekpornó-gyűjteményével. Bayer Zsolt szorongva szemléli, amint lendületet veszít a tengerentúli téboly, úgyhogy minden tőle telhetőt elkövet, hogy tüzelőanyagot szállítson ideológiai ellenlábasainak. Bayer Zsoltnál ugyanis soha senki nem lehet érdekeltebb abban, hogy a szemközti oldalon is címeres elmebetegek álljanak, akiknek merevedésük támad a polgárháború meg az ahhoz tartozó meszesgödrök gondolatától, akiknek semmi nem számít, csak az, hogy mikor csapnak már fel Róma lángjai. Bayer Zsolt nem érheti be az ispánságok képezte Horthy-nosztalgiával: neki Szálasi Ferenc szellemét kell megidéznie. Már nem elég kikacsintva szalonzsidóznia, a gazdájának hatalmát megkérdőjelezőkhöz csöpögő orrokat rendelnie: Bayer Zsolt a Mein Kampf képezte partitúrából játszik – aztán pár év múlva majd előadja, hogy ő sem gondolta ezt komolyan, csak provokációnak szánta válaszul arra, hogy hányszor provokálták őt a kereszténységében meg a magyarságában elfajzott lelkű liberális gazemberek.

Akárhogy is: bár nem értek egyet a mozgalom eszközeivel és céljaival, a Black Lives Matter mögött tagadhatatlanul van egy nyilvánvaló áldozatiság, van egy rettentően sokat szenvedett, évszázadokon át rabszolgaként tartott és számtalan szempontból megtört nép. A Black Lives Matter erőszakos fellépésére, fehérgyűlöletére és antiszemitizmusára nyilván nincs mentség, de legalább van magyarázat. Viszont a White Lives Matter mögött ugyan mi áll? Már úgy értem, a nürnbergi törvényeken kívül.

Érdemes megemlékezni továbbá a Bayer Zsolt mellett álló egykori szabaddemokrata politikusról, honvédelmi államtitkárról és rezsibiztosról, a polgári Magyarország ellenmérgéről. Bayer frontális fajvédelme mellett a Szekler Army felirat egyszerre revíziós fenyegetés és kulturális öngyarmatosítás, hisz nemcsak a betűi latinok, de az azokból épülő nyelv meg angol. Így ötvözi Németh Szilárd az SZDSZ és a Fidesz legvállalhatatlanabb karakterjegyeit, akárcsak a tésztát meg a lecsót. Elnézve ezt a két rövidnadrágos, ötvenes irritációs objektumot, akiket Orbán Viktor csak arra tart, hogy rendszerének a mindennapos pénz- és hatalomfelhalmozáson kívül valamiféle tartalmat adjon, szemernyi kétségem nincs: készen állnak az utolsó töltényig folytatni a harcot, hogy megakadályozzák a konszolidációt.

Olvasna még Puzsér Róberttől? Kattintson!

Ez a cikk eredetileg a Magyar Hang 2022/28. számában jelent meg július 8-án