Publicisztika

Két választás Magyarországon

Két választás Magyarországon

A hét évvel ezelőtti parlamenti választáson minimum 5-6 mandátumot (!) hozott a Fidesz-KDNP-nek a közmunka. A kormány választási csodafegyvere ez már, semmi más.
Baksa János odavan

Baksa János odavan

Baksa-Soós Jánosnak abszolút igaza volt. Ha negyven- vagy ötvenévesen – két-három évtizednyi kihagyás után – ismét színpadra áll, és énekel meg bohóckodik, az nem valami lett volna, hanem csak pótlék, nosztalgia, rombolás, semmi.
Műsorváltozás!

Műsorváltozás!

Előválasztás: Nem ez volt Orbán Viktor forgatókönyve, az biztos! Szerető Szabolcs jegyzete!
Mindenki mindenki ellen

Mindenki mindenki ellen

Az elmúlt hetekben hatásosabb érveket hozott Márki-Zay Dobrev és Dobrev Márki-Zay ellen, Jakab Péter Márki-Zay és Karácsony ellen, Fekete-Győr Jakab ellen, Karácsony Gyurcsány ellen és vice versa, mint bármelyik fideszes politikus bármelyikük ellen.
Rasszizmusügyben nincs mese

Rasszizmusügyben nincs mese

Azt vallom, hogy még nagyon primitív, rasszista beszéd elhangzása esetén is érveket, nem pedig hisztériát, áldozati pózokat és törzsi átkokat kell a szubhumán szellemmel szembeállítani.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt