Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Híd Jenő rajzos rovata

HIRDETÉS - AIP
Kulturális felszabadítás

Kulturális felszabadítás

Ön az egyik első kétéltű művész, aki nemzetközi hírnevet vívott ki magának. Rengeteget tett a kétéltűek politikai öntudatra ébredéséért is. Nem zavarja, hogy még mindig azt mondogatják az emberek, hogy a fehér gólya hozza a gyereket?

Tökéletes megoldás

Tökéletes megoldás

A kormány ezt a kihívást is a rá oly jellemző csavaros észjárással oldotta meg. Előrébb hozták és kötelezővé tették a Kurultájt, ahol a kipcsak harcosok ízelítőt adhattak tudásuk legjavából, ráadásul a tömeges oltást is sikerült megoldani!

Sci-fi magyar módra

Sci-fi magyar módra

A magyar miniszterelnök őszintén büszke volt, hogy a fránya EU országai közül elsőként hazánkat kereste fel egy idegen civilizáció. Azt is el kellett ismernie, igazán személyre szóló ajándékkal lepték meg, bár ez esetben azért egy gravírozott dísztollal is beérte volna…

Betelt a pohár

Betelt a pohár

„Ezúttal tényleg anyámhoz költözök, Béla! Sok mindent elnéztem neked. A pecázásnak álcázott ivászatokat, a játékgépezést, még az ehetetlen pacalpörköltöket is. De hogy vakcinairigy lettél, az még nekem is sok!”

Korszerűsített Jókai

Korszerűsített Jókai

Amúgy már tudom, te „Aranyember”, miért hívják „Senki” szigetének ezt a helyet! Mert senki nem tartja rendben! Te legalábbis biztosan nem! És ha már itt tartunk, a válással mi lesz? Mikor mutatsz be végre a barátaidnak? És az is érdekelne amúgy…

Nem árt az óvatosság!

Nem árt az óvatosság!

„A tüzépes Roli már beoltatta magát, és teljesen kifordult magából. Azt mondja, eddig csak a társadalmilag rákényszerített nemi szerepek miatt ivott, de most már minden más lesz, és szabad akaratából iszik.”

HIRDETÉS - AIP

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest