Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A kézműves politika esélyei

Szerző: | 2019. április 04., 10:28 | Featured, Író olvasó

Tüntetők mobiltelefonjaikkal a Lánchídon (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A mára beérő, jelenlegi közbeszédet eluraló antiszemita hullám, amit a kormány végtelenül költséges Soros György elleni kirohanásai idéztek elő, teljes képet ad a hatalom erkölcsi világnézetéről és állapotáról. Azt már lehetett tudni, a politikai vezetés nagy szimpátiával tekint a két világháború közötti időszakra, de talán azt csak kevesen sejtették, ebből a kútból, amit már kiszáradtnak hittünk, újra felszínre lehet hozni mérgező eszméket. A miniszterelnök jeruzsálemi látogatásával minden bizonnyal ezt a súlyos tévedését próbálta helyrehozni, kedvezve az izraeli kormánynak.

HIRDETÉS - AIP

Mindenesetre itt, Magyarországon nem kell gyűlölni senkit és semmit, csak a korrupciót, hogy ne legyen dicsőség lopni, mert ha így marad, akkor korrupció fogja elpusztítani az országunkat, mint rothadás a gyümölcsöt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Egy „kereszténydemokrata” Jeruzsálemben – Avagy: a hiszékenység határtalansága és határai | Magyar Hang

Egyes magyar vezetők teljesen elvtelenek, híján vannak bármiféle meggyőződésnek.

Közben az ellenzéki pártok nyilvánvaló sodródása inkább az mutatja, ők csak utasok, és nem az események irányítói. Úgy érzékelhető, képtelenek ráérezni a magyar emberek szándékaira.

Viszont az elmúlt időszak tüntetései és sztrájkjai rámutatnak, hogy a cselekvés lassan átkerül az olyan emberek kezébe, akik nem akarják megszokni a rájuk kényszerített igát, a modern rabszolgaságot. Mivel a jelentkező belső válságokat képtelen kezelni az erkölcsi erózióban szenvedő politikai elit, ily módon nem marad más, mint egy sor olyan teljesen hétköznapi emberi kezdeményezés, amely nem kompromittálódott az elmúlt években.

Közös kiáltvánnyal állt elő az ellenzék, ki is tűzték a Parlament kerítésére | Magyar Hang

Egy színpadon álltak és az összefogásról beszéltek ellenzéki politikusok és civilek a Szabad sajtó útján.

Mindenképp életszerűbb és inspirálóbb folyamat lehet, ha az emberek a kezükbe veszik az ügyeik irányítását és előbb vagy utóbb ők fognak igazságot tenni, helyes mederbe terelve a nemzet hajóját. Ma már idő hiányában nem lehet félmunkát végezni és óvatoskodni, mert a hazafiság nem párt kérdése, és Magyarország azoké is, akik nem kapnak a kormánytól bicskanyitogató kedvezményeket. Ez a folyamat hosszadalmas és elszánt munkát igényel, de az emberek szövetsége végre a nemzet jövőjével foglalkozhat, nem pedig a harácsolók, zsákmányszerzők érdekeivel.

A Publicisztika rovatban megjelent írások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2019/10. számában jelent meg, 2019. március 8-án.

Hetilapunkat keresse az újságárusoknál, vagy elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/10. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS - AIP

Címkék: antiszemitizmus, ellenzék, gyűlölet, korrupció, lopás, sorosozás


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest