Keresztény, pedofil kormányzat

Keresztény, pedofil kormányzat

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (k) a magyar nagykövetség megnyitóján Limában 2017. október 19-én. Mellette Kaleta Gábor perui magyar nagykövet (b) és Guillermo Molinari perui oktatási miniszterhelyettes (Fotó: KKM)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Muszáj erősen fogalmaznunk. Tesszük ezt azért, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. A K. G. nevű elkövető/tettes/bűnös megkapta az ítéletét, amit most némely derék kormánypártiak felháborodva vesznek tudomásul, mondván, sőt üvöltvén: enyhe! És súlyosabbat követelnek.

Azért kell beszélnünk erről az esetről, mert mint cseppben a tenger mutatkozik belőle a mostani „keresztény kurzus” álságossága.

K. G. bűnös, nem vitás. Azonban a bíróságon azt kell(ene) vizsgálni, mennyire veszélyes a társadalomra valamely inkriminált cselekmény. K. G. tettét a bíróság megmázsálta – és a hatályos jogszabályoknak megfelelő ítéletet hozott.

Azért gusztustalan a „keresztény kormányerők” felháborodása, mert:

1. Tizenegyedik éve kormányoznak. Igenis az ő felelősségük az ítélkezési gyakorlat, részint mert ők hozzák a büntetőtörvényeket is, részint mert fideszesítették az elvben független bíróságokat is. Ha ez az ítélet enyhe, akkor azért a tizenegyedik éve kormányzó Fidesz–KDNP a felelős.

2. K. G. nem valami holmi segédmunkás vagy iskolai kisegítőtanerő volt, hanem a magyar állam diplomatája (korábban minisztériumi sajtófőnöke), ennek a rezsimnek a hivatalos képviselője. És hiába botránkoznak látványosan a Fidesz-keresztények, azt a kérdést kellene megválaszolniuk: miként volt lehetséges 19 ezer, egyenként is bűncselekménynek minősülő fájlt összegyűjteni a Külgazdasági és Külügyminisztérium rendszerében működő számítógépen?!

3. K. G. személyében is átesett több átvilágításon. Miféle személyügy működik a magyar diplomáciában, ha egyszer sem tűnt fel, és egészen a nagyköveti stallumig emelkedhetett

4. A kormányerők, élükön a kormányzati sajtóval most igyekeznek elfeledtetni a választókkal, hogy amikor K. G. egy nemzetközi (tehát nem magyar!) nyomozásban lebukott, akkor az Orbán-kormány szervei megpróbálták az ügyét csöndben elsikálni! Ezek a derék háborgók először is azzal foglalkoztak, hogy ne legyen ügy K. G. pedofíliája, amely – és annak fogadtatása – egyébként nem egyedi, nem valami baleset a Fidesz-kereszténységben.

Például a napokban aláírásokat gyűjtenek a pride idei logója vagy mije ellen, mert megsértődtek, hogy szerepel rajta a Szent Korona. De a pride betiltását természetesen nem követelik.

Hatalmas műbalhét kerekítettek azon bírósági ítélet köré, amely kártérítést ítélt meg a gyöngyöspatai cigányok iskolai szegregációja miatt. A törvényeket a Fidesz hozta, a Fidesz vette semmibe, és az ítélet után is a Fidesz méltatlankodik. Abba is hagyjuk a felsorolást, napestig idézhetnénk a Fidesz-kormányzás lényegi hamisságát igazoló Fidesz-megnyilatkozásokat.

Ugyanilyen a „keresztény” Fidesz médiája, kezdve a bulvárlapokon, fel egészen a Fidesz-tévékig. Ontja az ocsmányságot. Napi 24 órában mérgezik a levegőt ugyanolyan erkölcstelen cikkekkel, filmekkel, mint amilyeneket a „balliberális söpredék sajtója nyomat”.

Különös, mondhatni, Fidesz-bájt kölcsönzött a védelem Fidesz-sajtón is átjött érvelése, miszerint K. G. „mintaértékű jogász életet élt, amelynek keretében diplomáciai karriert futott be, és ennek keretében szolgálta hazáját. Mélyen vallásos emberről van szó, aki rendszeresen gyakorolja a hitét”.

Ezzel el is érkeztünk ezen szösszenet apropójához. Ha a Fidesz–KDNP-kormányzat keresztény, akkor szíveskedjék igazodni a keresztény tanításhoz. Elsősorban is abba kell hagyni Orbán Viktor istenítését. Azonnal fel kell hagyni a rágalmazással, a gyűlöletszítással.

Továbbá be kell fejezni a korrupciót. És nemcsak befejezni, hanem megfogadni Semjén Zsoltnak az Országgyűlésben is világosan kifejtett iránymutatását, miszerint nem elegendő a beismerés és a megbánás, jóvá is kell tenni az okozott károkat – és utána jöhet a vezeklés. Ez utóbbi lehet akár börtön is, de a lényeg a jóvátételen van, szerintem.

Egy szó mint száz, K. G. bűnös. De sokkal nagyobb bűnösök ülnek a kormányzatban. Például hiányoztak K. G. peréből azok a külügyi tisztviselők, akik felelősségi körében űzhette K. G. a törvényellenes pedofil gyűjtögetést.

És a társadalomra veszélyesség szempontját is érvényesíteni kellene végre a bíróságokon. Ha majd ott sorakoznak a vádlottak padján mindazok, akik lehetővé teszik a közpénzek elsíbolását, s persze a közpénzlopás haszonélvezői is, akkor kezdhetünk reménykedni új, jobb világ érkezésében.

Olvasna még Reichert Jánostól? Kattintson!

Ez a cikk eredetileg a Magyar Hang 2020/28. számában jelent meg július 10-én.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában! És hogy mit talál még a 2020/28. számban? Itt megnézheti!