Publicisztika

Itthon

Itthon

Meghatározható-e egyáltalán valamiféle jellemző tulajdonság a magyar emberekre vonatkozóan?
Kihagyott ziccer?

Kihagyott ziccer?

Hagyni kellene már a csudába a migránsozást meg a melegezést, és ahogyan évek óta szajkózom, a vidéki leszakadó réteg, a falusi szegény emberek valós problémáival kellene foglalkozni. Legalább eljönni hozzájuk, meghallgatni őket.
Szivárgások

Szivárgások

Mindenki nyugodjon le, az is előfordulhat, hogy azzal mond igazat egy politikus, hogy minden szava hazugság. Sőt, hazudni is lehet úgy, hogy minden részletében igaz. Nehéz mesterség a politika, de akinek van adottsága hozzá, beletanul.
Ogán Antal

Ogán Antal

Ha az ellenzék lenne hatalmon, és róluk derül ki valami hasonló, a Fidesz biztos, hogy nem dühös közleményekkel és trükkös Facebook-posztokkal igyekezne letudni az egész botrányt.
Jönnek a Hendrik Höfgenek

Jönnek a Hendrik Höfgenek

A hatalom kutyájává tett alkotó nem alkotó többé. Egy idő után meg sem várja, hogy felülről érkezzen a parancs: tudja ő azt nagyon jól, kivel nem szabad dolgozni, mit nem szabad mondani, kinek nem szabad pénzt juttatni.
Kormányváltó hangulat

Kormányváltó hangulat

Négy éve a voksok 51 százalékához passzított a fideszes szavazati rendszer 33 százaléknyi mandátumot, a Fidesz 49 százalékához pedig 67-et. Kérdéses, ilyet még egyszer le lehet-e tolni a vesztesek torkán. Főleg, ha kiderül, hogy a győztes hazudott a kampányban…
Miért ilyen erős a NER?

Miért ilyen erős a NER?

Most mintha zavar lenne a gépezetben, nincs jól felépített ellenségkép, ezért az összes korábbit felmondják egyszerre. Ez a tobzódás azonban annak a jele, hogy pontosan ők sem tudják, mi legyen a fő csapásirány. Ez pedig egy lehetőség.

Kötöttfogás Extra

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”