A szivárványkoalíció alkalmatlan lenne az ország vezetésére!

A szivárványkoalíció alkalmatlan lenne az ország vezetésére!

Orbán Viktor, Kósa Lajos, Kocsis Máté és Rogán Antal a parlament ülésén 2018. december 12-én (Fotó: Bankó Gábor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hunyjuk be a szemünket, és képzeljük el, mi lenne, ha egy olyan szivárványkoalíció vezetné az országot, amelynek ideológiailag elképesztő messze álló tagjait semmi más nem fűtené, mint a hatalomvágy.

Az első, amit ilyenkor meglátnánk, az az, hogy minden valószínűség szerint a kultúránkra fittyet hányó gazdasági bevándorlók özönlenék el városainkat. Sőt: ismerve ezt a társaságot, az sem zárható ki, hogy egyes falvainkba is olyan migránsokat költöztetnének, akik a mi munkánkat veszik el.

Aztán nyilvánvaló, hogy megbocsátanának azoknak a szélsőségeseknek, akik most jó szolgálatot tehetnek ennek a szivárványkoalíciónak. Cserébe megfeledkeznének ezeknek a vállalhatatlan szélsőjobboldali figurának minden korábbi vállalhatatlan kijelentéseikről.

De persze a Nyugat” és Brüsszel csak tessék-lássék intézkedéseket hozna ellenük, mert hát rémálmaink szivárványkoalíciója, mint parasztasszony a kacsát, úgy tömné ki pénzzel a hazánkat megszállóként fogva tartó multikat, vagy ahogy Bogár László kiválóan rámutatott, a globalogazdik tűzfészkeit.

Elsorvasztanák a vidéket és a virtigli SZDSZ-es Mihályi Péter csak csettintene központosító intézkedéseik kapcsán, például egészen biztos, hogy megpróbálnának ellehetetleníteni jó pár vasúti mellékvonalat, ahogy elődjük, Gyurcsány Ferenc kormányai tették.

És közben bizony, ne legyenek kétségeink, „ezek” közben elkótyavetyélnék nemzeti vagyontárgyainkat azt is amit apáink, azt is amit nagyapáink, de még azt is amit déd- és ükapáink hoztak létre. De nem állnának meg itt: épített és természeti örökségünket semmilyen formában nem tisztelve, valami ki tudja miből táplálkozó, állandó felújítási és építési kényszertől vezérelve lebontanának minden szép régi épületet. „Ami régi el vele, csak így jutunk felfele”, igaz elvtársak?

Szivárványék hatalmuk megszilárdítása érdekében aztán visszahoznának olyan figurákat, akik oszlopos tagjai voltak a kommunista rezsim titkosszolgálatának, persze álságos módon a szakértelemre hivatkoznának – Csurka Pista bácsi is megmondta, hogy ez egy igazi bolsevik trükk, ugye. De visszahoznának a közéletbe a régi balliberális nomenklatúra olyan emblematikus alakjait is, akik már régen leszerepeltek. De nem állnának itt meg, volt SZDSZ-es figurákat pedig újra a közpénz közelébe engednének.

Úgy lezüllesztenék a közmédiumokat, hogy azokhoz képest a rossz emlékű Napkelte (amit ugye nem véletlenül mondtunk annak idején Pártkeltének) maga lenne a megtestesült BBC-norma.

Nagyüzemi gyakorlatot csinálnának abból, amit 2006-ban a gyurcsányista Lamperth Mónika is csak az övéinek mert bevallani: jelesül, hogy pártszimpátia alapján osztják az önkormányzatoknak a pénzt. Ez a szivárványkoalíció ezt nyíltan és büszkén hirdetné.

És persze egy rakás egykori Soros-zsoldost juttatnának egészen elképesztően magas pozícióba.

Nyissuk hát ki a szemünket és ne hagyjuk, hogy megvalósuljon ez a rémes álom! De mindenekelőtt osszad meg kérlek ezt az írást, mielőtt levetetik a netről!