Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Egy, csak egy Orbán van talpon a vidéken!

Szerző: | 2021. január 13., 06:10 | Koffein

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a magyarországi szabad pálinkafőzés 10. évfordulóján szervezett ünnepségen a Zala megyei Becsehelyen 2020. szeptember 27-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Cím a közmédiában: „A vidéki Magyarország megújításáról határozott Orbán Viktor”

HIRDETÉS - AIP

Mekkora pillanat! Micsoda őszinte beismerés! Orbán Viktor határozott. Mint mindig, amúgy, csak ezt eddig kormánydöntésnek becézték. Azt nem mondanám, hogy ennyi milliárdért per év megérte, mert sovánka teljesítmény, ráadásul véletlen, de végre a közmédia ellátta közfeladatát, és bemutatta a valódi kormányzást. Ne legyünk telhetetlenek. Örüljünk az apró eredménynek.

(Szolgálati közlemény: meglehetősen ismerve az ottani viszonyokat, nagyon nem szeretném, ha emiatt bárkinek bántódása esne a közmédia hírszerkesztőségében. Főleg, hogy a célközönség nem, hogy nem vette észre a bibit, választópolgári rétegként egyenesen igényli az erős vezető általi irányítottságot. Szóval székelyes csavarral akár még jutalom is lehetne a sztori vége.)

Címkék: Orbán Viktor, vidék


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest