Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Az oltási terv fegyelmezett túlteljesítése

Szerző: | 2021. március 31., 06:10 | Koffein, Publicisztika

Orbán Viktor 2021. március 5-én (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Azon a napon, midőn rendszerváltó pártunk krisztusi korba lépett, s vezetőnk kommunikációs alkalmazottja elhelyezte a fényképeket a Facebookon arról, hogy vezetőnk elhelyezte az emlékezés virágait egy üzbegisztáni emlékművön, nagy dolog történt. Valamikor azokban az órákban, amikor az operatív törzs jelentős késéssel megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, beoltották koronavírus elleni vakcinával a kétmilliomodik magyart. Erről írtak a nemzeti érzelmű újságok, ezt harsogta a televízió, erről folyt a szó a pesti utcákon!
De hiába nagy ünnepe ez a magyar oltónemzetnek, vakcinációs tervünk így is sokak, főleg az idegenszívűek szemét szúrja. Az egész oltást úgy kell megszerveznie a hazafiaknak, hogy a baloldal naponta álhírekkel, hazugságokkal és az oltás ellen hangoló politikai nyilatkozatokkal tömi az emberek fejét. Túl messzire mennek, amikor az oltás ellen hangolják az embereket, és így – a hatalom megszerzése érdekében – mások, még saját szimpatizánsaik életével is játszanak.
Az imperialista ellen(zék) egyre erősödő hangerővel, egyfajta 21. századi Hegedűs hadnagyként kishitűségéről s dögre váró hiénalelkéről naponta tanúbizonyságot téve tényként jelenti ki, hogy egészségügyi rendszerünk összeomlott. De ez persze nem igaz: tulajdonképpen meg se rendültünk. És míg Lombardia összeomlott, addig hazánkban ez nem fordult elő, és nagyon úgy néz ki, hogy nem is fog.
Persze fenekedhetnek ők, a magyar ember az olyan, hogy könnyen átlát az internacionalista szitán. Boldogan, ingujját már szaladás közben felgyűrve rohan a legkisebb településen is, ha meglátja, hogy megjelenik szeretett falucskájában honvédaink segítő busza! Fürkészeink s portyászaink mennek is oltóanyagért a világ mind a négy sarka felé, amerre csak raklapra kötözött ampullák potyognak le a kamionokról. Meg is van a kalandozásnak eredménye: keleti barátaink vakcinái eddig 600 ezer magyarnak mentették meg az életét, a nyugati vakcinák hiánya miatt pedig 20 ezer magyar vesztette életét.
Nagy a tét hát, elvtársak! Oltónemzetünk egészsége, valamint a párt és vezetőnk mandátumának a megmaradása a tét, amelyet csak az oltási terv fegyelmezett túlteljesítésével érhetünk el! Regisztráljanak hát az elvtársak, és ha csak nem éri rosszindulatú támadás a nemzeti kormány szerverét, ki fog derülni, hogy nyilván tartjuk Önöket.
Így aztán akár meg is nézhetik magukat.

HIRDETÉS - AIP

Használati útmutató: a valóságra sokszor fájóan hasonlító, szatirikus hangvételű írás szerzője nem szurkol a vírusnak, nem oltásellenes, de még csak nem is idegenszívű. Nagy nehézségek árán maga is regisztrált az oltakozásra és egyúttal arra biztatja honfitársait, hogy ők is tegyenek így.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus-járvány, koronavírus-oltás, oltás, oltási terv


Szuperliga: minden nap karácsony

Szuperliga: minden nap karácsony

Ha a lázadó elitklubok terve megvalósul, a csúcsfoci egy tökéletes, steril látványpékség lenne, ahova a többieknek nincs bejárás. Ez volna a globális szórakoztatóipar végső győzelme a futball felett.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest