Levél Miniszterelnök Uramnak

Levél Miniszterelnök Uramnak

Orbán Viktor Szekszárdon

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az elmúlt hónapok történéseiért teljes felelősséget vállalok. Az alább olvasható levelet még januárban, a Vogue magazin milánói főhadiszállásáról küldtem el népünk szeretett vezérének, s úgy vélem, hogy profetikus soraim sokat formáltak a nemzetvezető járványstratégiáján. Nemzeti büszkeségtől duzzadó kebellel közlöm a levél teljes szövegét.

Szervusz, Drága Miniszterelnök Uram!

Hazánk határainál migránshordák gyülekeznek, Brüsszel állandó nyomás alatt tartja a magyarságot, Budapest pedig újra felöltötte vörös rongyait – és én mégis úgy hiszem, Miniszterelnök Uram, hogy új fenyegetés vár ránk: a Soros-vírus. Úgy értesültem, hogy a nemzetgazdaságokat bedöntő, világuramra törő, elmebeteg tőzsdespekuláns San Francisco egyik buzeránsbarlangjában kísérleteztette ki, hogy e kórokozó elterjesztése révén törje meg Kárpát-medencei uralmadat. Az sem tántorítja el, hogy a Soros-vírus minden bizonnyal más országok lakóiban is komoly kárt tesz majd. Minél hamarabb fel kell készülnünk nemzetünk megvédelmezésére, ezért az alábbi intézkedéseket ajánlom Miniszterelnök Uram figyelmébe:

Jogot a diskurzushoz! | Magyar Hang

– Micimackó legmegbízhatóbb barátját, Malackát nevezd ki országos tiszti főorvosnak!

– Engedd be a vírust az országba! Tűnj ugyanolyan töketlennek, mint a többi kormányfő, nehogy a vén gazember észrevegye, hogy egy lépéssel előtte jársz!

– Emeld meg az országgyűlési képviselő urak fizetését, hogy ezek közt a válságos
körülmények közt hazánk legjobbjai érezzék a nemzet háláját és megbecsülését!

– Ebben a nemzeti veszélyhelyzetben járjon rendkívüli közbeszerzés Mészáros Lőrinc Nagyuramnak és Tiborcz István Uramnak! Nem szabad hagynod, hogy a nemzeti nagytőke a vírus áldozatává váljon!

– Miniszterelnök Uram, adjon szabad kezet minden polgármester úrnak, hogy hétvégenként szabadon intézkedhessenek a közterületeken. Engedni kell, hogy valamennyien magukba szippantsanak egy kevés szuverenitást – így bárhol bármi történik, megoszthatod velük a felelősséget. Bibó Istvántól jól tudjuk, Miniszterelnök Uram, hogy az önkormányzatiság nem békeidőre, hanem nemzeti veszélyhelyzet esetére szolgál.

– Ezek közt a kritikus körülmények közt érdemes megfontolnod az öregek és a betegek átfogó járványeutanáziájának lehetőségét. A Soros-vírus kiváló alkalmat teremt, hogy Miniszterelnök Uram tehermentesítse az egészségügyet és a nyugdíjrendszert a sok parazitától. Javaslom, hogy álcázzuk katonai hadműveletnek!

Vezetők nélkül | Magyar Hang

– A nemzeti eutanáziaprogram túlélői minden bizonnyal a 2022-es választás idején is Miniszterelnök Uram alattvalói lesznek – ígérd meg nekik a tizenharmadik havi nyugdíjat, és imáikba foglalják a Nevedet!

– A hömpölygő félelem közegében a magyarok erős kezű vezetőre vágynak majd: bátran kobozz el cégeket és önkormányzati bevételeket a járványra hivatkozva!

– Rogán Cecília Asszonyom szépségversenyének megrendezését feltétlenül biztosítsd! Az alattomos kórokozó nem vehet erőt a következő nemzedéken: a nemzeti szépség és fiatalság ünnepe a magyar feltámadás és megmaradás jelképe lesz.

– A Soros-vírus elleni küzdelem során nem szabad elfeledkezned a nemzeti megmaradás három pilléréről: a Felcsútról, a Vidiről és a Fradiról. A gazdasági válság nagyszerű lehetőség számodra, Miniszterelnök Uram, hogy valódi klasszisokat hozz a magyar bajnokságba. Megpróbálkozhatnál például Dzsudzsák Balázzsal, aki káprázatos formában van.

– Ha elül a járvány, javaslom, hogy valamennyi magyar város főtere vegye fel hős védelmezőjének, Miniszterelnök Uramnak a nevét. A liberális okvetetlenkedők és diktatúrázók tudomására kell hozni, hogy ha Kossuth Lajos egy vesztes szabadságharc után tereket érdemel, akkor ez Miniszterelnök Uramnak még sokkal inkább kijár, hisz a magyar emberek számba sem tudják venni, hány alkalommal mentette már meg nemzetét.

Tapsnál több kell | Magyar Hang

A felcsúti Eljövetel ötvenhatodik évében, Ráhel havának ötödik napján megköszönve nekem szánt figyelmedet maradok legfőbb tisztelőd és őszinte híved.

Utóirat: Miniszterelnök Uram! Nem beszéltünk róla, de nagyon élveztem a decemberi vuhani kirándulást. Köszönöm Neked, hogy a delegáció tagja lehettem! Nagyszerű üzleteket kötöttünk a kínai elvtársakkal: megállapodtunk az elektromos sokkolók, a lehallgatókészülékek, az arcfelismerő rendszerek és a prosztatareszelők behozataláról. A kínai milliárdos elvtársak rendkívüli tisztelettel beszéltek rólad, Kádár elvtárs méltó örökösének tekintenek.

Nagy örömömre szolgált, hogy nem csak az üzletre volt időm, elugrottam denevérlevest enni egy közeli piacra, és rátoltam egy kis kígyósültet is – igazi ínyencfalat volt. Még sosem ettem ilyen különleges fogásokat, de tudtam, hogy az én gyomrom mindent kibír – a velem tartó két kínai elvtárs viszont másnapra nagyon megbetegedett. Puhányok ezek a vágottszeműek: én simán átjöttem egy kis gyomorgörccsel és némi száraz köhögéssel Milánóba megnézni a Fashion Weeket. Láttam is egy nagyon puritán Versace táskát, ami jól passzolna a kedvenc neonzöld ingedhez – utólagos engedelmeddel megvásároltam, Miniszterelnök Uram. Tudod, mennyire örülök, ha valami csekélységgel kedveskedhetek Neked.

Ez a cikk eredetileg a Magyar Hang 2020/18. számában jelent meg április 30-án.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában!