Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A legszebb bajszú fideszes képviselő átadott egy konténert!

Szerző: | 2019. november 21., 15:00 | Featured, Maga itt a kultúrhörcsög?

Tessely Zoltán (jobbról a második) felavat egy új lottózót Bicskén 2019. november 19-én (Fotó: 2060.blog.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szép napra virradt Bicske lakossága kedden. Ugyanis ezen a napos, üde novemberi napon tovább bővült a Fejér megyei kisváros infrastrukturális ellátottsága, amikor is Tessely Zoltán, a Bicskét és nem utolsó sorban Felcsútot is magában foglaló választókerület meggyőző (bajusz)mérettel rendelkező képviselője, nem utolsó sorban miniszteri biztos felavatott a helyi diszkontüzlet parkolójában egy kontéNERt. Még pontosabban egy kontéNERt, amelyben egy minden szerencsejátékos igényt kielégítő lottózót helyeztek el.

HIRDETÉS - AIP

A rövid megnyitó ünnepségen Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, Vukmir Dragan, a bicskei focicsapat szakmai igazgatója, és Sass László, az 1956-os Vitézi Lovagrend Világszövetség tagja kívánt sok sikert az egységet üzemeltető Széplaki Árpád vállalkozónak – számol be róla a 2060 Blog.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Lapunk nevében gratulálunk az avatóknak, hiszen nem hallottunk még róla, hogy egy miniszteri biztos avasson fel egy kontéNERt.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: avatás, Bicske, Tessely Zoltán


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest