Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Szerelmes levél Mészáros Katához, Karácsony kérlelhetetlen kérdezőjéhez

Szerző: | 2020. január 22., 18:04 | Featured, Maga itt a kultúrhörcsög?

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kata, drága!

HIRDETÉS - AIP

42 éves, kétgyermekes, most még házas férfi vagyok. A sóbertnorberti értelemben túlsúlyos. Remélhetek? Remélhetem talán, hogy egyszer megkérdezi tőlem, hogy miért arrébb parkoltam le? És nem ott, ahol Ön várt? Akarom, hogy felelősségre vonjon, hogy Ön vonjon felelősségre. Felejtse el Gergőt, úgyis alkalmatlan. Fenyegessen meg, hogy a felvételek megvannak. Ha későn érek majd haza, és megpróbálok terelni, szúrja közbe vészjóslóan, hogy „majd arról is beszélünk”. Én kérnék elnézést magától, ha nem hívna.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Kata, menjünk el együtt az üres stúdióba, és vallasson! Becsempészem magam az MTVA épületébe, mint Hadházy Ákos és Szél Bernadett, csak hogy magával lehessek, és rám nézzen azzal a lipsigyóntató szempárral! Vagy hívjon meg az ismeretterjesztő M5 csatornára, küldjön nekem kinyomtatott SMS-eket. Annyit én is értek a fotókiállításokhoz, mint Budapest első embere.

Karácsony: A közmédia nem sok igazsághoz szokott nézőinek is beszélhettem | Magyar Hang

Akarom, hogy a tétován, botladozva összerakott nyakatekert mondataival zavarjon össze. Én nem mondanám kegyednek, mint a főpolgármester, hogy beszéljünk komolyan. Beszéljünk gyermetegen, infantilisan, komolytalanul, csak beszéljünk! Én – Karácsonnyal ellentétben – szoktam hülyeségeket beszélni. És közben tőlem mehetnek a szirénák. Vagy lássuk egymást biciklin. Én kikerekezek Óbudára fagypont körüli hőmérsékleten is. Küldjön rám egy stábot minden reggel, én azt sem bánnám, ha rossz helyen várnak. 

Kata, én azt álmodtam, hogy beszél hozzám, kérdez tőlem és minősítgeti a válaszaimat, és a szájából az interjú alatt 80 milliárd forintnyi közpénz röppen tova.

Kata, nyálazzuk át együtt a BBC-sztenderdeket! Taposson a becsületembe a tűsarkújával!

HIRDETÉS - AIP

Címkék: bicikli, Karácsony Gergely, mészáros kata, MTVA, propaganda, szerelmeslevél


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest