Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Megbratislavás-talaníthatatlanságos-kodásaitokért

Szerző: | 2021. február 23., 13:00 | Maga itt a kultúrhörcsög?, Magyar Hang Plusz

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke (k), felesége, Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője, Molnár Csaba (b2) és Rónai Sándor (j4) a párt mandátumot szerzett képviselői a DK eredményváró rendezvényén a fővárosi Radisson Blue Béke Hotelben az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án (Fotó: Magyar Hang)

„Le lehet váltani Orbán Viktort Dobrev Klárára, csak minek?!”
(Szerető Szabolcs, a Magyar Hang főmunkatársának bonmot-ja a „Merre tovább, polgári Magyarország?” vitaesten, 2019 decemberében)

HIRDETÉS - AIP

Úgy hírlik, Dobrev Klára fogja rendezni „A bratislavai csata” című új animációs filmet, amely a keleti frankok szemszögéből mutatja be a 907-es eseményeket. A filmet a budapesti XIII. kerületi Bratislavai úton fogják forgatni, mindezt stílszerűen bratislavai kiflit, valamint secuiesc káposztát majszolva jelentette be a DK politikusa. A filmalkotás zenéjét az Oradeai Roma Café zenekar jegyzi, akik többek között feléneklik majd a „Szép város Cluj-Napoca” című dalt. Gyurcsány Ferenc pártelnök felesége a jövőbeli terveit firtató újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy a fejébe vette, hogy az animációs film eszközeivel dolgozza fel szlovák szemszögből František II. Rákoci életét, valamint román szemszögből Ioan és Matia de Hunedoara családtörténetét.

HIRDETÉS - AIP

„Következő hozzászóló Hajsel képviselőtársunk, aki Bratislavából jelentkezik” – így vezette fel Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője, az EP alelnöke Robert Hajsel szlovák politikus felszólalását a EP plenáris ülésén múlt héten csütörtökön mint levezető elnök. Ebben az egy mondatban esszenciálisan benne a van a magyar politikai élet nyomorából minden.

A teljes írást a Magyar Hang február 19-én megjelent 2021/8. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Az összes hozzászólás

Pin It on Pinterest