Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Marabu

HIRDETÉS - AIP
Pegasus

Pegasus

Tagadom, hogy tagadnom kellene, hogy majd tagadni fogom, hogy letagadtam, hogy lett volna bármiféle letagadnivalóm, amit tagadni lehet. Ezzel zárom sajtótájékoztatómat, köszönöm figyelmüket.

Hatvanpuszta

Hatvanpuszta

Tilos egy miniszterelnök édesapjának többmilliárdos építkezésbe kezdeni? Nem tilos. Hát akkor tessék szépen tovább sétálni, nincs itt semmiféle látnivaló!

Farizeusisztán

Farizeusisztán

Elszigetelt eset. Részletkérdés. Vannak ennél fontosabb ügyek. Nem kell minden apró problémát felfújni. Ne ragadjunk le mellékes témáknál. Több is veszett Mohácsnál.

Ennyi-annyi

Ennyi-annyi

„Szegény miniszterelnök úr! A rokonai, barátai, ismerősei már mind milliárdosok, ő pedig még mindig csak bérből és fizetésből élő kisember!”

Vursli

Vursli

Főnök! Hozzam a zsidó meg cigány bábut is?

Pápá, pápa!

Pápá, pápa!

Mi a fontosabb? Pacsizni egyet a pápával, és az udvari fotósokkal villantatni néhány közös fotót, vagy odafigyelni a pápára, amikor megszólal, és végighallgatni, amit mond? Választás kérdése.

Spanyolfal

Spanyolfal

Sci-fi: a sztori úgy indul, hogy a közeli jövőben Orbán egy zárt körű pártrendezvényen kiáll a küldöttek elé, és elkezd őszintén… Ja, nem. Műfajváltás. Ez így inkább fantasy.

Huj! Huj! Huj!

Huj! Huj! Huj!

Azt tudom, hogy ez a Brüsszel folyton rá akar rontani a magyar családokra. Arra lennék kíváncsi, hogy az egyedülálló magyar nyugdíjasokra, agglegényekre, árvákra is rá akar-e rontani, vagy azokat véletlenül kifelejtette?

Nem gyarmat!

Nem gyarmat!

A nemzeti szureveni… szuvenereti… szuveníritás… szuneveritás… Á, ott egye meg a fene az egészet, nem is magyar szó ez, mért kéne ezzel annyit vesződni?!

Virtus

Virtus

A német külügyminiszter szerint érthetetlen, amit a magyar vezetés tesz Kína ügyében. Aztán hozzátette, hogy sajnos nagyon is érthető. Nincs itt valami ellentmondás? Hát, sajnos nincs.

HIRDETÉS - AIP

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest