Marabu

Olvasó nép

Olvasó nép

Vannak jó könyvek, vannak rossz könyvek. Vannak hasznos könyvek, vannak haszontalan könyvek. Vannak értelmes könyvek, vannak buta könyvek. És erről jut eszünkbe: vannak értelmes olvasók, vannak buta olvasók.

Népjólét

Népjólét

Havi kétszáz fixszel az ember könnyen viccel, trallala. Szóval, ha négy közmunkás összeáll, akkor ők együtt már tudnak viccelni, de jó.

Fellélegezhetünk!

Fellélegezhetünk!

A libernyák lélegeztetőgép nem jó, az direkt bonyolult. A kereszténydemokrata lélegeztetőgép, az jó, az szinte magától működik. Például ezek a Malajziából beszerzett kereszténydemokrata lélegeztetőgépek.

Itt van az ősz

Itt van az ősz

Ha problémát észlelünk, azonnal értesítsük az iskolaorvost, aki az érvényes eljárásrend szerint dönt a további teendőkről. Pontosabban: lesz, ami lesz, ahogy esik, úgy puffan.

Példaérték

Példaérték

A színház tükröt tart a társadalom elé. De mielőtt ezt tenné, maga is belenéz a tükörbe, és ha nem kell szégyenkeznie előtte, akkor tartja oda mások elé is.

Költségek

Költségek

„Kedves gyerekek, a járványhelyzetre tekintettel az iskolátok támogatását saaajnos… néhány millió forinttal csökkenteni vagyunk kénytelenek.”

Rebellarusz

Rebellarusz

Nem kell túlpörgetni azt a szavazatszámlálósdit. Negyven százalékból ugyanúgy ki lehet hozni a kétharmadot, mint a nyolcvan százalékból, és nincs belőle akkora hőbörgés.

Épül-szépül

Épül-szépül

Szervezeti fegyelem: Kormányhivatal / Hatósági Főosztály / Nemzetgazdasági Szempontból Kiemelt Jelentőségű Ügyek Osztálya / Pármilliárdocskát Sürgősen Hazatalicskázandó Pénzügyi Alosztály.

Zsebbebalaton

Zsebbebalaton

Reformkori politikusok: Wesselényi, Balaton-átúszás. Széchenyi, balatoni gőzhajózás. Nem reformkori politikusok: Netuddki, balatoni természetvédelmi területre építkezés. Lesz mire emlékezni az utókornak.

Narancsvidék

Narancsvidék

„Hélo! Mester! Az internetjüknél egy csücsök még kimaradt!”

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

Legfrissebb cikkeink

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest