Megerőszakolt ország

Megerőszakolt ország

Ahmad (fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vasárnap reggel adták közre a hírt: menekült státuszú erőszakolót keres a rendőrség. Az afgán S. B. Ahmad ellen a rendőrség szexuális kényszerítés bűntett elkövetésének gyanúja miatt adott ki körözést, mert a 18 éves férfi vasárnap hajnalban „egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktus eltűrésére kényszerített egy nőt”.

Már hétfőn megszólalt az ügyben Bakondi György, Orbán Viktor belbiztonsági főtanácsadója, aki a kormány nevében felháborítónak nevezte a történteket, és arra kérte a nyomozó hatóságokat, vessenek be mindent az afgán férfi felkutatására. Ez példás gyorsasággal sikerült is, Ausztriában kedden elfogták az elkövetőt. Közben kiderült, hogy a férfi korábban kétrendbeli közszeméremsértést követett el, aztán pedig az Index hírportálnál jelentkezett egy nő, aki azt állította, egy hónappal ezelőtt a férfi őt is megerőszakolta, igaz, ő eddig nem tett feljelentést.

De térjünk vissza a belbiztonsági főtanácsadó sajtótájékoztatóján elhangzottakra. Mindennap bebizonyosodik, hogy a bevándorlás veszélyt jelent az európai emberek biztonságára – mondta Bakondi, aki szerint ez az eset a több száz hasonló európai történés sorozatába illeszkedik. Be kell látnunk, tette hozzá, hogy „a keresztény és a muszlim kultúra más-más módon viszonyul a nőkhöz”, az „európai keresztény kultúra tiszteli, becsüli és védi a nőket”.

A hadvezér - Magyar Hang

Ha akarja, az embertelen gépezet bárki ellen gyilkos indulatokat tud generálni, a vezérlő elme következő lépései pedig kiszámíthatatlanok.

Vagyis Bakondi szerint az európai keresztény kultúrában a keresztény férfiak tisztelik a nőket, és nem követnek el szexuális erőszakot ellenük, mert ők „más módon viszonyulnak a nőkhöz”. A főtanácsadó szövegéből az is következik, hogy a muszlim kultúrában másként viszonyulnak a nőkhöz.

Lássunk néhány statisztikai adatot: Magyarországon 2010-ben az erőszakos közösülésnek és a szemérem elleni erőszaknak összesen 477 női áldozata volt. 2016-ben átnevezték a korábbi Btk. szerinti bűncselekményt szexuális erőszaknak és kényszerítésnek, de az új néven szereplő bűncselekmények száma is nagy volt, 2016-ban összesen 393 bejelentett esetet regisztráltak. Vagyis évente átlagosan 400-500 ilyen szexuális bűncselekmény történik Magyarországon.

Ezek elsöprő többségét nagy valószínűséggel nem muszlim migránsok követik el. Ha figyelembe vesszük azt is, hogy szakértők úgy vélik, csupán minden harmadik ilyen jellegű bűncselekmény miatt tesznek feljelentést, akkor még rosszabb a helyzet az országban, ahol „a keresztény kultúra” honol, vagyis tisztelik, becsülik és védik a nőket.

Nőügyekkel foglalkozna Orbán Viktor - Magyar Hang

Nem valami biztató, hogy a demográfiai helyzetről akarnak nemzeti konzultációt folytatni.

Orbán Viktor kedden Strasbourgban a Sargentini-jelentésről szóló vitában – szemmel láthatóan – elégedetten nyugtázta az egyik EP-képviselő dicsérő szavait, aki megjegyezte, hogy Magyarország ratifikálta a nők védelmét garantáló Isztambuli egyezményt.

A brüsszeli képviselőnő azonban arról már nem tett említést, hogy az Isztambuli egyezmény nőket valóban védő rendelkezéseit nem tettük maradéktalanul belső joggá, mert az olyan kékharisnyásan liberális, feminista dolog lenne a macsó férfiak uralta Magyarországon. Bakondi hétfőn egyébként arról is beszélt, a kormányon nagy a nyomás, hogy a határ védelme helyett feleljen meg a „Soros-NGO-k” által európai fősodornak nevezett elvárásnak, vagyis engedje be a migránsokat.

Természetesen ezt senki nem kéri a magyar kormánytól. Csak azt, hogy a nemzetközi szerződéseket tartsa be. És bánjon tisztességesen a menedékjogért folyamodó emberekkel, a tranzitzónákban várakozóknak adjon enni és inni.

Bakondi azt nem részletezte, hogy Sahadi Bilal Ahmad milyen körülmények között került az országba. Mindössze azt ismerte el, hogy oltalmazotti státusza volt. Ezt a jogi védelmet pedig a magyar államtól kapta tavaly nyáron. Amikor már kerítéssel megerősített határvédelem és határvadász egység gondoskodott arról, hogy ne lehessen illegálisan bejutni az országba.

Vagyis feltételezhetnénk, hogy Ahmad szigorú állami ellenőrzésen esett át Hiszen az állam körültekintően eljáró hatósága vizsgálta és állapította meg, hogy az afgán férfi nem jelent veszélyt a magyar keresztény kultúrára, amely tiszteli, becsüli és védi a nőket. Nyilvánvalóan valódi személyi okmányokkal lépte át az országot, tényleg ez a neve, és valóban csupán 17 éves volt, amikor menedékjogot kért tőlünk, és ez volt az első biztonságos ország, amelynek a területére lépett Afganisztánból való távozása után.

Miért is kételkednénk ebben, amikor a migránsügyeket kiemelten kezeli a kormány, és megvédi Magyarországot az erőszakos migránsoktól?!

Klerikáldemokrácia II - Magyar Hang

Miért is lett ily égetően sürgős a kereszténydemokrácia bevezetése, amikor még az illiberális változat sem formálódott meg igazán?

A valóságban afgán férfi nagy valószínűséggel felszínes ellenőrzés keretében kapta meg a jogi védelmet tavaly nyáron, amikor tényleg nagy nyomás volt Magyarországon. Hiszen a bíróság ekkoriban kötelezett bennünket arra, hogy telepítsünk le Magyarországon az EU-kvóta szerinti 1294 legális menekültet. Csakhogy mi nem átvettünk más országtól már ellenőrzött menekülteket, hanem saját hatóságunk eljárása alapján dömpingszerűen részesítettünk nemzetközi védelemben tavaly januártól november végéig – főleg nyáron – 1148 embert, és a befogadottak jelentős része, 43 százaléka volt afgán.

Miközben tehát a magyar állam több mint 20 milliárd forintot költött el annak reklámozására, hogy nem enged be idegent az országba, illetve arra, hogy a migránsok ellen felszítsa az indulatot a civil lakosság körében, a nemzetközi szerződéseknek megfelelve folyamatosan fogadott be menekülteket.

A kormány által közzétett hivatalos adatok alapján 2015-ben a nagy menekülthullám idején 508, 2016-ban 432, 2017-ben pedig – amikor már egyre jobban szorongatták a kormányt az uniós kvóta miatt – 1291-et. Vagyis, amikor a legkisebb volt a nyomás Magyarországon, amikor már állt a kerítés, és vadásztak a határ mentén a menekültekre a határvadászok, mi akkor fogadtuk be a legtöbb embert.

Pánikszerűen vitték el a menekülteket a Balaton partjáról - Magyar Hang

Magyar származású menekültek és rokonaik érkeznek hazánkba a káoszba süllyedt Venezuelából. Őszödön migránspánik tört ki miattuk.

A kormány közben azzal nyugtatgatta az immár menekültellenesre hangolt magyarokat, hogy ezeknek az embereknek a 90 százaléka nem is telepedett le nálunk, hanem kihasználva a schengeni övezeten belüli szabad mozgás lehetőségét, gyorsan el is hagyta Magyarországot. Tegyük hozzá, hogy mindent meg is tettek távozásukért.

Emlékezzünk csak az őcsényi és más településeken kirobbant botrányokra. Amikor a menekülteket egy civil szervezet nyaraltatni szerette volna egy-egy falusi vendéglátóhelyen, rögtön a feltüzelt lakosság ellenkezésével találták magukat szemben, amelyhez kormányzati támogatást is kaptak.

Az állam által oltalmazott afgán által elkövetett erőszak súlyos bűncselekmény. Ugyanakkor egy eset abból a körülbelül 400-ból, amely egy év alatt történik Magyarországon. De a többi valahogy nem kap ekkora figyelmet.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 18. számában jelent meg, 2018. szeptember 14-én. Hetilapunkat keresse az újságárusoknál! És hogy miről olvashat még a Magyar Hang 18. számában? Itt megnézheti.