Lázadj te is!

Lázadj te is!

Hemp Brou

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

2020? Tutitú? Biztos, ami biztos, megnézem a naptárt mégeccer, de basszus, tényleg 2020-at írunk, még ha annyi jel is utal ’930-ra, ’950-re, ’970-’80-ra, szóval nincs mit tenni, mint elhinni. Legyen hát akkor XXI. század.

Szóval itt van nekünk ez a mi magyar XXI. századunk, ahol csak úgy dől a XX. század a honfitársak szájából, mi több, átitatja a zsigereket, az utolsó agyi mellékhajszálereket, kovásza a sejtmagoknak, és úgy általában uralkodik örökkön-örökké, ámen.

(egyébként sörteszt lesz)

Szivárványosan daliás időket élünk! Az egyik nyominger fellétrázza magát a középület oromzatára, hogy aztán elrohanjon az eltulajdonított közvagyontárggyal a közrendőrök elől, a másik nyominger elbumlizik az azon is túl, hogy fellétrázza magát az ottani középület oromzatára, és kirakja a majd nyilvánvalóan hatalmas felháborodás közepette eltávolítandó zászlót.

https://www.facebook.com/devenyi.istvan/posts/10218051336294807

Apa, ő fiú, vagy lány? Hát, ez jó kérdés, kicsit még hagyom futni a 12+-os Netflix sci-fit, amíg összeszedem a gondolataimat, szóval fiú, de lánynak érzi magát, ezért csókolózik a másik űrhajós sráccal, előfordul az ilyesmi, és hidd el, nem könnyű neki, elképzelni se tudom, milyen lehet idegen testben éldegélni, de látod, milyen okos, ő a hajómérnök, szurkoljunk, hogy megtalálja az életében a boldogságot, mert hát lehet ennél szebben kívánni bárkinek is? (Magamban azért előveszem a produkció alkotóit, hogy mégis mi a búbánatért volt szükség a bizonytalan identitású karakterre? A történethez hozzá nem adott, a világot jobbá nem tette, és a többi, és a többi. Á, szörnyű beszorulni a szekták közé.)

De yeah, sikerült megvédeni a gyermekemet az elszivárványosítástól! És nem is volt nehéz, beszélgetni kellett vele. Elmagyarázni a XXI. századot. Ja, meg nekünk a XX-ikat is…

Na, de most már kibontom ezt a sört, csak közben jön minden csatornán az első valóban és vállaltan tresstévé (mert a TV2 nem így gondol magára, bár mintha legutóbb a Tényekben ez az egész picikét megakadt volna Marsi Anikó nyelőcsövében) önreklámja, miszerint Pesti TV, a normálisak lázadása. Eszemfaszom. Meg konzervatív punk, gondolom. De ne röhögj, ezt nem én találtam ki, hanem egyikük mondta a másikukról.

Na, de tényleg már, francfene, tehát a sör! Hisz, ha az úgynevezett konzervatívok lázadnak a legfőbb kormányzati médiakiller közpénzén a harmadik konzervatív kétharmadkor, akkor én meg a szlovák Kauflandban veszek kendervirágos sert Euróért. Érted? Szlovák Euró. Punks not dead! Ó, be szar!

Csak a Facebookot nem ártott volna lelőni, mert miközben kitöltöm, és a habzását figyelném, a monitoron a közkedvelt pap szivárványos lobogóharc okán elkövetett Hír TV-s bézézése fut.

Hm, nem is rossz. Rendes kis sima, könnyed ALE-nek tűnik, holott nem az, talán a kender virága „kavar be” enyhén gyógynövényes ízzel, de ami biztos, hogy nyári sörnek venném, mondjuk nem ennyiért (1 euro 60 cent), ha nem kéne érte kilázadni Szloviba.

Egy fideszes ismerősöm áttolja a Sajtóklub szivárványos témarészének linkjét. Haggyámá! Huhh, de jó lenne csak úgy nyugodtan ALE-ni. (Én kérek elnézést!)