Publicisztika

Hapták?

Hapták?

Felmerül a kérdés, hogy a magyar hadsereg mire készüljön, melyik irányból várunk egy országunk elleni támadást. Kelet felől például? Mert hát ugye… Vagy talán nyugat felől?… Khm. Délről vagy északról? Hát… Legjobb lesz, ha abban maradunk: fölülről. Ebbe kössön bele, aki tud.
Hajnal

Hajnal

A két apa megegyezett, a gyerekeknek idejekorán szokni kell a munkát, nyáron két hét, marad idő csellengeni a vakációból elég. Tizenhárom évesen fél ötkor keltünk, apám elemében volt, kezében pohár, kanál, úgy kolompolt ébresztőt.
Lopott történelem

Lopott történelem

A baj az, hogy Magyarország nem tud a „Gyurcsány, takarodj”-ról „a könnygáz nem tanít”-ra lépni, amíg az első követelés nem teljesül, és Gyurcsány el nem takarodik. Gyurcsány Ferenc az Orbán-rendszer fedezete és tőkesúlya.
Orbán-galopp

Orbán-galopp

Azzal, hogy a magyar fél következetesen igyekszik keresztbe feküdni az agresszort sújtó intézkedéseknek, illetve megpróbálja aláásni a Nyugat egységét, egyértelműen Moszkva érdekét szolgálja.
A Fidesz pártján?

A Fidesz pártján?

Sokan vélik úgy, hogy Gyurcsány akarva-akaratlan (némelyek szerint nagyon is akarva) Orbán szekerét tolja, csak arra ügyelve, hogy ő maradjon az (ál)ellenzék vezetője. Budapest sorsán lemérhetjük majd, igazak-e a sejtések, vagy sem.