Publicisztika

Hsziverenitás

Hsziverenitás

Sokan félreértették azt a mondatot, hogy: „El kell foglalnunk Brüsszelt.” El kell foglalni, ez igaz, de nem magunknak. Magunknak minek? Már ott vagyunk. Valaki más számára segítünk elfoglalni. Hogy kinek, kiknek a számára, az egyelőre nemzetstratégiai titok, pssszt!
A Fidesz háborús kampánya

A Fidesz háborús kampánya

A kegyelmi botrány, majd Magyar Péter berobbanása durván keresztülhúzta a Fidesz számításait, a kormánypárt egészen április első feléig elvesztette az irányítást a politikai kommunikációs folyamatok felett. Nem véletlenül váltottak kommunikációs igazgatót.
A messiás

A messiás

Kinek kell lennie Magyar Péternek, hogy messiássá váljon Magyarországon? Az Orbán-rendszert egy zár védi – Magyar Péter feladata, hogy az egyetlen olyan kulccsá váljon, amely kinyitja a zárat. A kulcs kellő alakja a messiás eljövetele – amíg azzá válik, legfeljebb Magyar Péter lehet.
Ne lőjetek!

Ne lőjetek!

Tartok tőle, a Fico-merénylet sem a felkorbácsolt érzelmek csillapítására inti a hazai hatalomtechnikusokat, inkább sejtetésekből, vádaskodásból kampányfegyvert kovácsolnak belőle. Ne legyen igazam!
Robert Fico vére és Deák Dániel

Robert Fico vére és Deák Dániel

Nyitrabánya főtere is előbb tisztul meg Robert Fico vérétől, mint a magyarországi közbeszéd Deák Dániel és a többi megafonos által szított, majd felerősített gyűlölettől és uszítástól.
Orbán Viktor rémálma

Orbán Viktor rémálma

A legnagyobb autógyárak ugyanis sorra jelentik be, hogy a elektromosítás kizárólagossága tévút, és ennek szellemében tervezik újra a gyártást, fejlesztést - az olajországok meg kérnek egy kávét.