A Fidesz hozzászokott, hogy lefizet másokat, de ez Amerikánál nem jön be – Káncz Csaba a Reptérben

A Fidesz hozzászokott, hogy lefizet másokat, de ez Amerikánál nem jön be – Káncz Csaba a Reptérben

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mi áll a legújabb amerikai-magyar diplomáciai csörte hátterében? Voltak-e valaha ilyen mélyen a kétoldalú kapcsolatok Washingtonnal, mint most? Mi lehet az oka, hogy az Orbán-kormány önmagához képest ilyen gyors visszavonulót fújt az orosz „kémbank” ügyében? Mennyire csípi a szemét Washingtonnak az oroszok és propagandájuk magyarországi térnyerése? Hogy jutott el a Fidesz az orosz nagykövetség elé a 2008-as grúz invázió miatt szervezett tüntetéstől idáig? Egyáltalán mennyire komoly és veszélyes ez az orosz kapcsolat? Mennyit profitálna abból a Fidesz és a magyar kormányzat, ha újra republikánus elnöke lenne Amerikának? Ezekről beszélgetett Káncz Csaba nemzetközi szakértővel, a Privatbankar.hu elemzőjével külpolitikai újságírónk, Balogh Roland Reptér című külpolitikai háttérműsorunkban.

Az e heti brüsszeli percek fókuszában pedig az uniós-amerikai viszony volt, erről beszélgettünk tudósítónkkal, Arató Lászlóval.

Külpolitikai műsorunk most még mindenki számára elérhető, a későbbiekben csak előfizetőink számára hallgatható. Ha szívesen követnék adásainkat, kérjük fizessenek elő a Magyar Hangra, hiszen lapunk kizárólag az olvasóknak és a támogatóknak köszönhetően működik. Aki idő- vagy helyhiány miatt nem a nyomtatott változatot választaná, előfizethet a Magyar Hang Pluszra, és olvashat minket online is. Fizessenek elő, támogassák a Magyar Hangot, kövessenek bennünket a Facebookon és iratkozzanak fel a YouTube-csatornánkra.

Csak hallgatná? Használja lejátszónkat: