Az ukránok szerint Orbán békéje az a tömegsírok békéje – Lukács Csaba a Reptérben

Az ukránok szerint Orbán békéje az a tömegsírok békéje – Lukács Csaba a Reptérben

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Milyen az élet Kijevben bő egy évvel Oroszország inváziója után? Milyen érzés „túlélni” egy rakétatámadást? Hogy reagálnak az ukránok, ha kiderül az emberről, hogy magyar újságíró? Mi a probléma Orbán Viktor „békéjével”? Az ukránok szerint mikor és hogyan lehetne béke? Mennyire rezignáltak az ukránok? Milyen a civil szféra és a hadsereg együttműködése? Lukács Csaba, a Magyar Hang lapigazgatója volt a Reptér című külpolitikai műsorunk vendége, aki egy uniós pályázat keretében egy hetet tölthetett el Ukrajnában. És ha már vele beszélgetett külpolitikai újságírónk, Balogh Roland, akkor egy másik nem hétköznapi helyszín, Észak-Korea sem maradhatott ki. Phenjan sose látott mennyiségben lövi ki manapság a rakétáit, ezért adott a kérdés: vajon mennyire kell félnünk Kim Dzsongun fenyegetéseitől? Emellett szó esett a legmagasabb rangú, északról Dél-Koreába menekült potentátról is, akinek sikerült belebuknia egy korrupciós botrányba.

Az e heti brüsszeli percekben Arató László tudósítónkkal az EU Ukrajnának szánt fegyverszállítmányairól, lőszergyártásáról és a Hirosimában megrendezésre került G7-csúcsról beszélgettünk.

Műsorunk most még mindenki számára elérhető, a későbbiekben csak előfizetőink számára hallgatható. Ha szívesen követnék adásainkat, kérjük fizessenek elő a Magyar Hangra, hiszen lapunk kizárólag az olvasóknak és a támogatóknak köszönhetően működik. Aki idő- vagy helyhiány miatt nem a nyomtatott változatot választaná, előfizethet a Magyar Hang Pluszra, és olvashat minket online is. Fizessenek elő, támogassák a Magyar Hangot, kövessenek bennünket a Facebookon és iratkozzanak fel a YouTube-csatornánkra.