Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Teniszbotrány: magyar csúcstalálkozó lesz éjfél előtt New Yorkban

Szerző: | 2018. augusztus 27., 18:06 | Sport

Fucsovics Márton

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Napok óta tartja izgalomba a tenisz magyar rajongóit az a botrány, amit a legjobb férfi teniszezőnk, Fucsovics Márton robbantott ki egy közösségi oldalára kitett bejegyzéssel, amiben többek között azt is meglebegtette, hogy nem lép pályára a szeptember közepén rendezendő Magyarország–Csehország Davis-kupa-találkozón, de számos, a konkrétumokat mellőző utalást tett a szövetségben zajló dolgokkal kapcsolatban. A Magyar Tenisz Szövetség egy közleményben reagált Fucsovics posztjára – szinte mindenben cáfolva az abban leírtakat, természetesen szintén konkrétumok nélkül –, majd nem sokkal később Babos Tímea is csatlakozott legjobb férfi játékosunkhoz, leírva a Facebook-oldalán, egyrészt egyetért Fucsoviccsal, másrészt támogatja őt.

Úgy tűnik, a szövetség szeretne mindent megtenni a helyzet normalizálására. Richter Attila főtitkár jelenleg a ma kezdődött US Open helyszínén tartózkodik – a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) kongresszusán vesz részt –, és lapunknak telefonon elmondta, rövidesen közelebb kerülhetnek az ügy tisztázásához.

„Ma este, magyar idő szerint fél tizenkettőkor személyesen is találkozom Fucsovicsékkal, hogy tájékozódjak az esetleges gondjaikkal kapcsolatban. Ugyanakkor otthon Juhász Gábor a szövetség sportigazgatója fog rövidesen tárgyalóasztalhoz ülni Babos menedzsmentjével, mert nekünk az a legfontosabb, hogy a magyar tenisz két kiemelkedő klasszisával problémamentes legyen a szövetség viszonya” – jelentette ki a Magyar Hangnak Richter Attila.


HIRDETÉS

Őszintén reméljük, hogy a találkozó pozitív eredménnyel zárul, hiszen kedden mindketten megkezdik egyesben a szereplésüket: Babos a 11. kiemelt orosz Kaszatkina, míg Fucsovics a 6. kiemelt, 13-szoros Grand Slam-bajnok szerb Novak Djokovic ellen lép majd pályára.

Címkék: Babos Tímea, Fucsovics Márton, tenisz, zx_BMolnarL


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest