Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Nyártól már nem Dárdai vezeti a Herthát

Szerző: | 2019. április 16., 12:13 | Sport

Dárdai Pál Forrás: Herthabsc.de

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Bundesligában szereplő berlini Hertha BSC kedden jelentette be a honlapján, hogy a következő idénytől nem Dárdai Pál irányítja a csapatot. A Hertha vasárnap 2–0-ra kikapott a Hoffenheimtől a Bundesliga 29. fordulójában. Ez volt a fővárosi együttes ötödik veresége egymás után, ami Dárdai negatív rekordja.

HIRDETÉS - AIP

„Intenzív és eseménydús éveken vagyok túl a csapattal edzőként, hálás vagyok a lehetőségért.  Büszke vagyok arra, amit közösen elértünk, de néha szükség van a változásra. Mindig hangsúlyoztam, hogy a klub érdekeit tartom a szemem előtt, mert a Herthát örökké az otthonomnak tekintem”

– mondta Dárdai, ezt a klub honlapja idézi.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

„Dárdai Pál rekorder játékosként, hanem az utóbbi négy és fél évben vezetőedzőként nagyszerűen szolgálta a klubot” – kommentálta Michael Preetz klubigazgató. „Négy és fél év sikeres közös munka nagyon hosszú idő a profi labdarúgásban. Együtt döntöttünk arról, hogy nyártól új impulzusra van szüksége a Herthának. Pál fontos része a klub fejlődésének, és ezután is az marad.”

Hogy hova kerülhet majd Dárdai Pál, azt egyelőre nem tudni, az edző a keddi, Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta, akad egy-két más ajánlata is.

A klub honlapja szerint az általános szerződése érvényben marad a Herthánál, tehát 2020-ban akár utánpótlás-edzőként is folytathatja. Hogy ez megvalósulhat-e, arról egyelőre a magyar edző nem beszélt. Dárdai 2015-ben vette át az együttes irányítását, 167 tétmérkőzésen 63 győzelem mellett 40 döntetlen és 64 vereség a mérlege.

Dárdai Pált a Magyar Hang is kereste e-mailen és telefonon, amint válaszol, frissítjük cikkünket.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Berlin, Dárdai Pál, Hertha, Hertha BSC


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest