Szujó Zoltán: A Forma–1 továbbra is a szívem csücske

Szujó Zoltán: A Forma–1 továbbra is a szívem csücske

Szujó Zoltán (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ma már úgy látja, hogy követett el hibákat, amikor májusban szakított az MTVA-val. Nem úgy nyilatkozott, alkotott véleményt, ahogy illett volna. Szujó Zoltán bevallása szerint még nem találta meg a képernyőn túli világban a boldogságot, de rengeteg ajtó kinyílt a számára. A Forma–1-es száguldó cirkuszt 18 éven át közvetítő riporternél akkor telt be a pohár, amikor a Spanyol Nagydíjról azért rendelte haza a közmédia, mert helyszíni közvetítés esetén nem tudta volna garantálni a megfelelő hangminőséget, csak budapesti stúdióból.

Részletek a Magyar Hang október 18-i (2019/42.) számában megjelent interjúból!

(...)

– Árulja már el, mi az igazság: ön mondott fel az MTVA-nak, vagy, ahogy a köztévé vezetése állította, ők bontották fel a szerződését…
– Akkoriban elmondtam mindent, többet erről nem szeretnék beszélni. Bízom abban, hogy az akkori helyzet soha többet nem fordulhat elő velem, sőt, a volt munkahelyemmel sem. Javíthatatlan álmodozó, örök optimista vagyok és maradok mindörökké.

Cseh László: Egyszerűen kihasználtak | Magyar Hang

– Akkor csak annyit: hónapok múltával is úgy látja, jól cselekedett?
– Biztos vagyok benne, hogy én is követtem el hibákat, és nem úgy kommunikáltam bizonyos helyzetekben, ahogy azt illett volna. De hiszek az érzelmek erejében, főleg ebben a megnövekedett zajban, amely körülvesz minket. Én megmaradtam annak, aki voltam, képernyős logótól függetlenül.

(...)

Képes magában tartani a véleményét ma már? Szokott sportot nézni a közszolgálati csatornán? Mit csinál mostanában? Elképzelhetőnek tartja, hogy sosem tér vissza a képernyőre? Készen áll a képernyőn túli életre? A válaszokat keresse a Magyar Hang október 18-án megjelent 2019/42. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/42. számban? Itt megnézheti!

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.