Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Szujó Zoltán: A Forma–1 továbbra is a szívem csücske

Szerző: | 2019. október 18., 12:31 | Sport

Szujó Zoltán (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ma már úgy látja, hogy követett el hibákat, amikor májusban szakított az MTVA-val. Nem úgy nyilatkozott, alkotott véleményt, ahogy illett volna. Szujó Zoltán bevallása szerint még nem találta meg a képernyőn túli világban a boldogságot, de rengeteg ajtó kinyílt a számára. A Forma–1-es száguldó cirkuszt 18 éven át közvetítő riporternél akkor telt be a pohár, amikor a Spanyol Nagydíjról azért rendelte haza a közmédia, mert helyszíni közvetítés esetén nem tudta volna garantálni a megfelelő hangminőséget, csak budapesti stúdióból.

Részletek a Magyar Hang október 18-i (2019/42.) számában megjelent interjúból!

(…)


HIRDETÉS

– Árulja már el, mi az igazság: ön mondott fel az MTVA-nak, vagy, ahogy a köztévé vezetése állította, ők bontották fel a szerződését…
– Akkoriban elmondtam mindent, többet erről nem szeretnék beszélni. Bízom abban, hogy az akkori helyzet soha többet nem fordulhat elő velem, sőt, a volt munkahelyemmel sem. Javíthatatlan álmodozó, örök optimista vagyok és maradok mindörökké.

Cseh László: Egyszerűen kihasználtak | Magyar Hang

– Akkor csak annyit: hónapok múltával is úgy látja, jól cselekedett?
– Biztos vagyok benne, hogy én is követtem el hibákat, és nem úgy kommunikáltam bizonyos helyzetekben, ahogy azt illett volna. De hiszek az érzelmek erejében, főleg ebben a megnövekedett zajban, amely körülvesz minket. Én megmaradtam annak, aki voltam, képernyős logótól függetlenül.

(…)

Képes magában tartani a véleményét ma már? Szokott sportot nézni a közszolgálati csatornán? Mit csinál mostanában? Elképzelhetőnek tartja, hogy sosem tér vissza a képernyőre? Készen áll a képernyőn túli életre? A válaszokat keresse a Magyar Hang október 18-án megjelent 2019/42. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/42. számban? Itt megnézheti!

Címkék: Forma–1, interjú, közszolgálati média, média, MTVA, Szujó Zoltán


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest