Jövő héten kiderül, visszajön-e játszani a magyar másodosztályba Dzsudzsák

Jövő héten kiderül, visszajön-e játszani a magyar másodosztályba Dzsudzsák

A góllövő Szalai Ádám (balra), valamint Orbán Willi (szembe balra), Dzsudzsák Balázs (háttal) és Korhut Mihály (szembe jobbra) a labdarúgó Nemzetek Ligájában játszott Magyarország-Észtország mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2018. november 15-én (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Néhány napon belül eldőlhet, hol folytatja pályafutását Dzsudzsák Balázs, és elképzelhető, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya már a jövő héten aláír az NB II-be kieső Debreceni VSC-hez – írtuk meg két napja a Goal.com magyarországi kiadása nyomán.

A Bors szombaton elérte a DVSC új szakmai igazgatóját, a pályafutását épp a kiesét jelentő Paks elleni meccsel befejező Tőzsér Dánielt, akinek a debreceni háza előtt napok óta ott parkol Dzsudzsák Balázs Bentley-je. „Jelenleg nyilatkozatstop van a DVSC-nél, de a jövő héten sajtótájékoztatót tartok, ahol ennek az ügynek a részleteiről is beszélni fogok” – mondta a lapnak Tőzsér. A lap kereste Vörösbaranyi Józsefet, Dzsudzsák menedzserét is, de ő elérhetetlennek bizonyult. Ám a Magyar Nemzetnek ő is azt mondta, hogy jövő hét közepéig eldőlhet a szélső sorsa, akinek Törökországból és Egyiptomból van még megkeresése.

Dzsudzsák Balázs 2004 és 2008 januárja között 54 tétmérkőzésen 31 kanadai ponttal (14 gól, 17 gólpassz) segítette három bajnoki címhez a Debrecent.

A Debrecen háza taján közben az a hír is felröppent, hogy a ballábas szélső mellett állítólag a klub másik korábbi játékosa, Korhut Mihály hazacsábítása is felvetődött a Lokinál.