HIRDETÉS
HIRDETÉS

Csakfoci: Debrecenben folytatja Dzsudzsák

Szerző: | 2020. szeptember 18., 15:18 | Sport

Dzsudzsák Balázs (forrás: al-Ain/ Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Eldőlt: Dzsudzsák Balázs hazatér, megvan az új klubja; magyar válogatott játékos iránt komolyan érdeklődött az elmúlt napokban egy katari élcsapat, de úgy tudjuk, hogy végül a DVSC-hez szerződik – írta pénteken a Csakfoci.hu. A hírportál információi debreceni forrásból úgy értesült, hogy Dzsudzsákot hétfőig hivatalosan is bejelenti a DVSC, amelynél feljutás esetén az NB I-re is marad a rutinos futballista.

Ahogy arról még lapunk is beszámolt nyáron, Dzsudzsák Debrecenbe igazolásáról már júliusban felröppentek a hírek, főleg, miután a 108-szoros magyar válogatott csapatkapitány állítólag találkozott a másodosztályba visszaeső DVSC új sportigazgatójával, a tavalyi szezon végén az aktív pályafutását befejező Tőzsér Dániellel. Akkor azonban Tőzsér egy sajtótájékoztatón egyértelműen bejelentette, hogy a magyar válogatott szélső nem lesz a DVSC játékosa.

Dzsudzsák nyáron lejárt szerződését nem hosszabbította meg az arab emírségekbeli Al-Ain FC, így a játékos jelenleg is szabadon igazolható. A Csakfoci.hu szerint a felnőtt pályafutását a DVSC-ben kezdő focista iránt az elmúlt hetekben komolyan érdeklődött egy katari élcsapat is, úgy volt, hogy a napokban ki is utazhat az arab országba, de végül a koronavírus-járvány okozta globális veszélyhelyzet miatt ez a váltás meghiúsult.

Címkék: DVSC, Dzsudzsák Balázs, labdarúgás, magyar foci


HIRDETÉS
Mini Svájc lett Kóspallag?

Mini Svájc lett Kóspallag?

„Úgy éreztem egy ideig, hogy források és a mozgástér hiánya miatt nem fogom tudni kiélni a kreativitásomat. Aztán átállítottam magam: ráálltam a társadalmi munka, a közösség erejére.”

Fradi: nagyszínpad!!

Fradi: nagyszínpad!!

Fontos a hazai bajnokság vagy a kupa, megsüvegelendő volt a BL kisöccsének számító Európa-liga főtábláján való tavalyi helytállás, de ez az a szint, ami a futballvilágban már valóban számít.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest