HIRDETÉS
HIRDETÉS

BL: Messi és Ronaldo közönség előtt játszhat Budapesten

Szerző: | 2020. október 01., 18:38 | Sport

A Groupama Arénában az elmúlt évtized két legsikeresebb játékosával, 11 Aranylabda tulajdonosával is találkozhatnak a magyar szurkolók.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Csütörtök délután kisorsolta az UEFA a Bajnokok Ligája csoportbeosztását, és a 25 év után bejutó Ferencváros igen kemény csoportba, a G-be került, ahol a spanyol Barcelona, az olasz Juventus és az ukrán Dinamo Kijev csapatokkal kell majd oda-vissza megmérkőznie. 

Ez azt jelenti, hogy a világ két legjobb labdarúgója, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is eljön az Üllői úti stadionba, és a Ferencváros edzőjének, Rebrovnak a volt csapata ellen is fel kell készítenie a magyar együttest. Az első játéknap október 20-21-én lesz, az UEFA döntése értelmében visszatérhetnek a nézők a stadionokba, és a befogadóképesség 30 százalékáig tölthetik meg azokat. Az Európai Labdarúgó-szövetség arról is döntött, hogy a jövő heti Bulgária-Magyarország Eb-pótselejtezőre is nyitott kapukkal kerül sor.

Ugyanakkor a Ferencváros nem játszhatja hazai BL-csoportmeccseit a Groupama Arénánál több mint háromszor nagyobb befogadóképességű Puskás Arénában, mert ott épp most kezdték cserélni a gyepszőnyeget, ami nem lesz kész időben ahhoz, hogy az FTC mind a három hazai meccsét ott játszhassa. (A BL kiírása nem engedi meg, hogy egy csapat különböző helyszíneken rendezze a hazai csoportmérkőzéseit.) A Nemzeti Sport írta meg egy hete, hogy a nemzeti stadionban évente gyepesíteni kell, még akkor is, ha a járvány miatt abban eddig csak néhány meccset játszottak. A Nemzeti Sportközpontok a 444 kérdésére megerősítette, hogy tényleg a gyepesítés miatt nem tudja itt játszani a meccseit a Fradi.

Címkék: Bajnokok Ligája, Cristiano Ronaldo, Ferencváros, Lionel Messi, UEFA


HIRDETÉS
Álom

Álom

Álom. Az ő álma ez, eljutni a Balatonhoz, innen a kietlen alföldi pusztaságból. A csendbe egy kérdés hasít: – Anya, én mikor láthatom a Balatont?

Szélsőjobbos zavargások Rómában a kijárási tilalom miatt

Utcai csatatérré változott Róma belvárosának legnagyobb tere, ahol szélsőjobboldali csoportok a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási tilalom ellen tüntettek vasárnapra virradó éjszaka. Az Új Erő nevű szélsőjobboldali mozgalom az "egészségügyi diktatúra" és a...

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest