Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A NER ajánlatot tett az újpesti fociklubra

Szerző: | 2021. február 08., 07:50 | Sport

Az újpesti Junior Tallo (elöl) és a ferencvárosi Botka Endre a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2021. február 3-án (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A közelmúltban majdnem sikerült eladni a belga tulajdonos Roderick Duchatelet-nek az Újpestet. Budapesten tárgyalt egy amerikai-izraeli befektetői csoport képviselője, és konkrét ajánlatot tett. Úgy hallottam, a tulajdonos húszmillió eurót, mintegy hétmilliárd forintot kér a klubért, és még ez sem tántorította el azonnal az érdeklődőket – mondta a Blikknek Jurácsik Mátyás üzletember, az Újpesti Baráti Kör tagja, a klub korábbi labdarúgója.

HIRDETÉS - AIP

Jurácsik szerint egy lépésre volt a megegyezés, amikor kiderült, hogy a Megyeri úti stadionhoz gyakorlatilag semmi köze az Újpest FC-nek. „Csak bérli a sporttelepet, márpedig így itt nem egyszerű profi klubot felépíteni. De volt másik visszatartó tényező is, megjelent a színen egy kormányközeli vállalkozó, aki ugyancsak ajánlatot tett. Amint hallottam, erre a tulajdonos azt mondta, innentől kezdve lehet licitálni. Erre az amerikaiak el is köszöntek” – tette hozzá.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: foci, NER, Újpest FC


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Pin It on Pinterest