Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Nem lehetnek külföldi nézők az idei olimpián és paralimpián

Szerző: | 2021. március 20., 12:52 | Sport

Az olimpiai ötkarika a Japán Olimpiai Bizottság tokiói székháza előtt 2020. március 24-én (Fotó: MTI/EPA/Franck Robichon)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Eldőlt: nem engednek be külföldi szurkolókat a koronavírus miatt az idei évre halasztott tokiói olimpiára és paralimpiára – írja a BBC a szervezők elmondása alapján.

HIRDETÉS - AIP

Mint írták, a rendezők szerint ez a lépés segít abban, hogy az olimpiai játékok biztonságosak legyenek a résztvevők és a japán nézők számára is. Az olimpia a tervek szerint július 23-án veszi kezdetét, a paralimpiai pedig augusztus 24-én. Az idei megmérettetésen mintegy 11 ezer sportoló fog részt venni a világ 200 országából.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Kérdés, a japánok mennyire örülnek annak, végül idén megtartják az olimpiát, egy januári felmérés szerint ugyanis 80 százalékuk szerint inkább törölni kéne az eseményt.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus, olimpia, paralimpia, Tokió


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest