Hetedik a Mészáros-Péni duó a légpuskások vegyes csapatversenyében

Hetedik a Mészáros-Péni duó a légpuskások vegyes csapatversenyében

A Mészáros Eszter és a Péni István kettős a légpuskások vegyescsapatának középdöntőjében a tokiói nyári olimpián a tokiói Aszaka Lőtéren 2021. július 27-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A hetedik helyen végzett a Mészáros Eszter, Péni István kettős a légpuskások vegyes csapatversenyében a tokiói olimpia keddi napján – jelentette az MTI.

A játékokon most bemutatkozó számban a magyar duó 627,9 körös eredménnyel a nyolcadik helyen került be a középdöntőbe, ahol 414,6 körös teljesítménye nem volt elég a legjobb négy közé jutáshoz, pedig volt olyan pillanat a verseny során, amikor felcsillant egy esetleg éremszerzési lehetőség. Ahhoz azonban a magyaroknak 417,1 körre lett volna szükségük, ami végül nem jött össze.

A középdöntőből az első két helyezett az aranyéremért, a harmadik és negyedik pedig a bronzéremért lő majd az Aszaka Lőtéren. A legjobb négybe Kína (419,7), az Egyesült Államok (418,0), Dél-Korea (417,5) és az orosz (417,1) párosok jutottak be.