Annyian akarnak meccsjegyet venni, hogy leállt az MLSZ szervere

Annyian akarnak meccsjegyet venni, hogy leállt az MLSZ szervere

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyelőre hiába próbálkozott az, aki megnézné a magyar válogatottat Olaszország ellen. 

Péntek reggel tíz órakor indult volna a jegyértékesítés a magyar labdarúgó válogatott idei utolsó Nemzetek Ligája mérkőzésére. Az Olaszország elleni találkozóra pontosan egy hónap múlva, szeptember 26-án kerül sor a Puskás Arénában. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) először a szurkolói klub tagjainak engedélyezte, hogy (húsz százalék kedvezménnyel) jegyeket vásároljanak – egy vevő egyszerre legfeljebb négyet. Ha a klubtagok nem veszik meg az összes piacra dobott belépőt, három nap múlva a vásárlási lehetőség bárki számára megnyílik. Ennek viszont a jelek szerint kicsi az esélye – az MLSZ szervere péntek reggel tízkor nem bírta a rohamot és leállt. A legolcsóbb jegy (kedvezmény nélkül) egyébként ötezer forintba kerül, a legdrágább pedig húszezerbe. 

A magyar válogatottnak lesz még egy mérkőzése a sorozatban: szeptember 23-án Lipcsében a németek ellen lépnek pályára. Erre is mehetnek magyar szurkolók, a jegyek értékesítése három nap múlva kezdődik.

 

Címkék: foci, MLSZ