Befellegezhetett Ronaldónak Manchesterben

Befellegezhetett Ronaldónak Manchesterben

Cristiano Ronaldo a vb-ről való kiesés után a Realból a Juventusba igazol

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Úgy tűnik, Eric ten Hagnak elege lett Cristiano Ronaldóból. Legalábbis erre lehet következtetni a Sun című brit bulvárlapban megjelent Ronaldo-interjúra érkezett válaszából. A Manchester United vezetőedzője hétfőn megbeszéléseket folytatott a klub vezetőivel azt követően, hogy megjelent mind az egyesületre, mind a rá vonatkozó dehonesztáló jelzőkben bővelkedő interjú.

A Joel Glazer társelnökkel, Richard Arnold vezérigazgatóval és John Murtough futballigazgatóval folytatott egyeztetést követően még a családi üdülést is elhalasztotta, hogy foglalkozni tudjon a kényelmetlen témával. A menedzser úgy véli, hogy a portugál sztár túlságosan messzire ment akkor, amikor mind a Manchester Unitedet, mind ten Hagot, mind pedig a csapat korábbi menedzserét, Ralf Ragnickot úgy említette, mint akik nem tisztelik őt, ezért ő sem tiszteli a klubot, illetve a vezetőedzőt.

Az ESPN értesülése szerint a holland szakember ugyan úgy véli, egy motivált Cristiano Ronaldót szívesen látna a csapatban, de arról beszélt a klub vezetőivel, hogy nem hajlandó feláldozni a csapat egységét, ezért rábólint, ha a portugál távozni akar az egyesülettől.

A kirohanást követően már biztosnak tűnik, hogy valamiféle büntetést kap majd a portugál játékos, de hogy pontosan mi lesz az, még nem tudni. Az sem lenne nagy meglepetés, ha a katari világbajnokságról visszatérve már nem tartanának igényt játékára a manchesteri klubnál.

A viselkedését bíráló korábbi csapattárs, Wayne Rooney is célkeresztbe került. Az egykori MU-játékos szerint a Unitednek nincs szüksége Ronaldóra. Az ötszörös aranylabdás játékos ugyanis feltette a kérdést a riporternek: „Menjek bele abba, hogy én hogy nézek ki, meg Rooney hogy néz ki? Nem tudom, hogy mi a baja velem, miért kritizál állandóan. Valószínűleg az a problémája, hogy én még mindig játszom, ő pedig nem.”

Tovább nehezíti Ronaldo helyzetét, hogy a világbajnokságra készülő portugál keretben is hidegen fogadták csapattársai, köztük a szintén a Manchester Unitedben játszó Diogo Dalot, aki azonban nem akart reagálni Ronaldo szavaira.