Bognár György elnézést kért az Eriksen-esetről mondottakért

Bognár György elnézést kért az Eriksen-esetről mondottakért

Bognár György a közszolgálati M4 sportcsatorna stúdiójában 2021. június 12-én a Dánia-Finnország európa-bajnoki mérkőzés idején (Fotó: Facebook/Paksi FC)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hatalmas felháborodást váltott ki az M4 Sport nézőiből Bognár György, aki a Dánia-Finnország Eb-mérkőzés mielőbbi folytatása mellett kardoskodott, miután Christian Eriksen rosszul lett, és újra kellett éleszteni. A Paks vezetőedzője teszetoszának nevezte az UEFA döntéshozóit, valamint arról beszélt, hogy akit megviseltek a látottak, azt le kell cserélni, majd gyorsan tovább játszani – idézte fel a szombati eseményeket a 24.hu cikke.

Bognár vasárnap a paksi klub hivatalos Facebook-oldalán tette közzé bocsánatkérését. Mint írta: „Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Erikssen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben.”

– A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen. Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte – írta Bognár.