Bognár György inkább nem szakért többet

Bognár György inkább nem szakért többet

Bognár György a közszolgálati M4 sportcsatorna stúdiójában 2021. június 12-én a Dánia-Finnország európa-bajnoki mérkőzés idején (Fotó: Facebook/Paksi FC)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem szakért az Eb többi mérkőzése során a múlt héten kisebb botrányt kiváltó Bognár György. A Telex hozzá közel álló forrásoktól úgy értesült, hogy saját döntése ez, a múlt szombaton szerepelt utoljára az M4 képernyőjén.

A szombati dán-finn meccs azután fordult majdnem tragédiába, hogy a dán Christian Eriksen összeesett, a pályán kellett őt újraéleszteni. Mindkét csapat megrendült, a szurkolók végül közösen skandálták Eriksen nevét. A meccset így leállították egy időre, és azt sem lehetett tudni, folytatják-e majd. Ezt nehezményezte az M4 stúdiójában ülő Bognár, aki nem értette, miért nem tudnak a folytatásról hamarabb döntést hozni. Mint kifejtette, Eriksen láthatóan jobban lett, így folytatni lehetett volna hamarabb a mérkőzést. Nem találják a labdát? - ironizált, illetve kifejtette azt is, hogy számára már nem Eriksen állapota az aggasztó, hanem hogy a csapatok ilyen mértékben döntésképtelenek.

A stúdióban mellette ülő Petry Zsolt próbált megértőbb lenni, ahogy Berkesi Judit műsorvezető is arra hívta fel a figyelmet, hogy a játékosok nincsenek könnyű helyzetben. Bognárt viszont láthatóan nem hatotta meg mindez.

– Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia-Finnország mérkőzés közbeni véleménynyilvánításom. Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben – reagált a meccs másnapján Bognár az őt ért kritikákra.

A 29 éves dán játékos a legutóbbi hírek szerint pacemakert kap, amire azért van szükség, hogy ha a jövőben is leállna a focista szíve, újraindítsa azt az eszköz.