Csollány Szilveszter is koronavírusos, lélegeztetőgépre került

Csollány Szilveszter is koronavírusos, lélegeztetőgépre került

Forrás: Fusion Medical Animation/Unsplash

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csollány Szilveszter megfertőződött a koronavírussal, állapota súlyos, lélegeztetőgépre került – tudta meg a Magyar Nemzet;  kórházban van, az állapota súlyos, lélegeztetőgépre került.

A Magyar Nemzet november 23-án egy interjú miatt telefonon kereste az 51 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászt, de egy hét türelmet kért, mert gyengélkedett. Múlt hétfőn csak sms-ben reagált a megkeresésükre, azt üzente, hogy továbbra sem tud nyilatkozni, mert kórházba került. A most hétfői megkeresésükre pedig nem válaszolt, délután pedig arról értesültek, hogy súlyos állapotban van kórházban. A lap információi szerint először Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították.

– Szilveszter három héttel ezelőtt kapta el a betegséget, de akkor még nem tűnt súlyosnak a baj – mondta a Blikknek Csollány Szilveszter egyik közeli ismerőse. – Bő egy héttel ezelőtt aztán sajnos súlyosabbra fordult az állapota, olyannyira, hogy végül Sopronból egy fővárosi kórházba szállították, intenzív osztályra került, lélegeztetőgépre. Mást egyelőre nem tehetünk, mint imádkozunk azért, hogy jobban legyen.

– Az utóbbi időben nem sokat tudtunk Szilveszterről, elvonult Sopronba a világ elől és előlünk is. Azonban a rossz hír sajnos hozzánk is eljutott már, nagyon szomorúak vagyunk, szorítunk érte, szurkolunk neki, hogy nyerje meg ezt a harcot, hisz fiatal, életerős ember – mondta szintén a Blikknek a Magyar Tornaszövetség egyik alkalmazottja.

„Van egy olimpikon, aki nagyon sok Gödény doktoros posztot, majd oltásellenesből is párat megosztott a közösségi oldalán. Még két hónapja is. Most állítólag az intenzíven van. 51 éves. Oltassátok be magatokat!” – ezt Homonnay Gergelytől idézte a Blikk, ő írt először Csollány Szilveszter állapotáról, de név nélkül még.

 

 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – A vert sereg