Dél-Koreába igazolt Ádám Martin

Dél-Koreába igazolt Ádám Martin

Wolverhampton, 2022. június 13.
A magyar válogatott tagja, Ádám Martin a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 13-án. A játékosok megtekintették a pályát a Nemzetek Ligája 4. fordulójának másnap esti, Anglia-Magyarország labdarúgó-mérkőzése előtt.
MTI/Koszticsák Szilárd

Fotó: Koszticsák Szilárd

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Dél-Koreába igazolt a Paksi FC eddigi labdarúgója, Ádám Martin – derült ki az MTI híradásából. A támadó még 2020 nyarán érkezett Kaposvárról, az első szezonjában nyolc gólt lőtt, majd a 2021/22-es idényben harminckét meccsen harmincegyszer volt eredményes. Emiatt meghívták aztán a nemzeti együttesbe is. Most mégis a dél-koreai Ulszan Hyundai csapatába igazolt, ahol már eleve van egy magyar játékos, a korábbi zalaegerszegi Koszta Márk.

Ádámról az M4Sport.hu áprilisban azt írta, jelenleg a világ második legeredményesebb élvonalbeli góllövője. Csak a Bayern München játékosa, Robert Lewandowski előzte őt meg, aki harmincegy meccsen harminchárom gólt tudott rúgni. 

„Nagyon sokat köszönhetek Paksnak, a legjobb döntés volt karrierem során, hogy két éve ide igazoltam. Egy ilyen tavalyi szezon után azonban jött egy olyan szakmai lehetőség, amivel ilyenkor élni kell. Kiváló bajnokság jó csapatánál próbálhatok tovább fejlődni, de mindig meleg szívvel fogok visszagondolni Paksra. Mindent hálásan köszönök a klub valamennyi munkatársának és a szurkolóknak egyaránt” – fogalmazott az MTI szerint Ádám Martin.