Dzsudzsák új klubja: Al-Ittihad Kalba

Dzsudzsák új klubja: Al-Ittihad Kalba

Dzsudzsák leigazolását így köszöntötte új klubja a Twitter oldalán

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Amíg Szalai Ádám a Bajnokok Ligája csoportkörében a Bundesliga dobogósánál, a Hoffenheim csapatánál éppen az ukrajnai meccsen lépett pályára, addig a világ másik tájáról érkezett a hír: Dzsudzsák Balázs megtalálta az új klubját. No, senki se gondolja, hogy a vele kapcsolatban az elmúlt hetekben szóba hozott Newcastle, Cardiff City, West Ham United, Hamburg, Fortuna Sittard vagy éppen a Mol Vidi FC lett a befutó. Nem. Dzsudzsák új csapata az Egyesült Arab Emírségek első osztályú bajnokságának nyáron felkerült gárdája, az Al-Ittihad Kalba.

Az a csapat, amelyik az első fordulóban éppen attól az Al-Vahdától kapott ki 6-2-re, amelyik csapat nem volt hajlandó meghosszabbítani a 31 éves játékos szerződését. Új klubja szinte Messiásként várja Dzsudzsákot.

„Egyeztetve a klub szakmai vezetésével döntöttünk a magyar válogatott játékos szerződtetéséről. Ajándék ez a szurkolóinknak, Dzsudzsák nagy erősítést jelent, rá mindig számíthat a csapat” – jelentette ki a klub első embere.

Hogy a végén melyik fél tekinti a másikat ajándéknak, majd kiderül. Mindenesetre a szurkolói reagálásokat látva egy biztos: a korábbi debreceni játékos nem lopta be magát az emberek szívébe, akik azt kérik Marco Rossi szövetségi kapitánytól, hogy annak ellenére, hogy immár van csapata Dzsudzsáknak, ne hívja be többet a válogatottba. Mert ő ismét a PÉNZ csapatát választotta, ráadásul egy olyan bajnokságban, amelynek színvonala messze elmarad még a sokat szidott magyar NB I-nél is.

Kár érte, hiszen amikor annak idején Debrecenből a PSV Eindhovenbe igazolt, ahol a holland bajnokság egyik sztárjává nőtte ki magát, sokan azt gondolták, meg sem áll majd egy igazi nagy klubig. Nos, most kiderült, ennek semmi valóságalapja nincs. Dzsudzsák ugyanis szerdán aláírt új klubjához, az Al-Ittihad Kalbához.