Edzőt vált Babos Tímea

Edzőt vált Babos Tímea

Babos Tímea és Kristina Mladenovic a 2018-as Roland Garroson

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem Thomas Drouet irányítja a jövőben Babos Tímea teniszező edzésmunkáját – jelentette be Facebook-oldalán a 25 éves magyar játékos. A csütörtöki közleményében emlékeztet rá, hogy közel öt évig, 2014 tavasza óta dolgozott együtt a monacói szakemberrel.

– Nehéz szavakba önteni, sőt, lehetetlen összefoglalni az elmúlt 175 hetet, amit Thomasszal együtt töltöttünk. Szeretném megköszönni Neki a kitartását, a munkabírását és legfőképpen azt, hogy mindig hitt bennem – fogalmazott a páros világranglistát vezető, MTI által is idézett Babos. Kiemelte, Drouet irányításával lett belőle top 25-ös játékos, páros világelső, és ugyancsak az ő edzésmunkájának köszönhetően nyerte meg pályafutása első felnőtt páros Grand Slam-bajnoki címét idén Ausztráliában.

Babos Tímea

Nehéz szavakba önteni, sőt, lehetetlen összefoglalni az elmúlt majdnem 5 évet (egészen pontosan 175 hetet), amit Thomas-szal együtt töltöttünk. Szeretném megköszönni Neki a kitartását, a...

Drouet közleményben reagált tanítványa szavaira, ebben megköszönte az elmúlt évek munkáját.

Azt egyelőre nem tudni, ki lesz a magyar játékos új edzője.

Babos Tímea mostanában kemény időszakot él át. Fucsovics Mártonnal együtt komoly vitába keveredett a hazai szövetséggel, miközben a US Openen Kristina Mladenoviccsal az oldalán párosban hatalmasat küzdve maradtak csak alul a döntőben.

Babos és Fucsovics: Nem működünk együtt a szövetséggel - Magyar Hang

Mindaddig nem adják nevüket a Magyar Tenisz Szövetség által fémjelzett eseményhez, amíg annak működésében nem történik jelentős változás - jelentette be Babos Tímea és Fucsovics Márton.