Egy óra alatt elkapkodták a jegyeket, tényleg telt ház lehet a Puskásban

Egy óra alatt elkapkodták a jegyeket, tényleg telt ház lehet a Puskásban

A Puskás Ferenc Stadion (Fotó: Lukács Csaba/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Alig több, mint egy óra alatt elfogytak a jegyek a magyar válogatott júniusi EB-mérkőzéseire – legalábbis azokra, amelyeket Budapesten játszanak.

Az európai labdarúgó szövetség, az UEFA szerda délután három órakor nyitotta meg a jegyvásárlás lehetőségét – munkatársunk azonnal próbálkozott, a szerver hosszan várakoztatta, majd amikor négy óra körül bejutott a webáruházba, már nem volt szabad jegy a magyar válogatott nyitómeccsére, a június 15-én a Puskás Arénában zajló Magyarország – Portugália mérkőzésre.

Képernyőfotó az UEFA jegyvásárlási oldaláról

A következő eseményre, a június 19-i Magyarország – Franciaország találkozóra még ki lehetett választani a jegyeket, de amikor a fizetés következett volna, egy rövid üzenet tudatta, hogy a lehetőség már nem él. Egy meccsre még lehet jegyet venni amelyikben érintettek vagyunk (legalábbis a cikk írásának pillanatába), de a mérkőzés nem Budapesten, hanem Münchenben lesz június 23-án, ahol Németország házigazdaként fogadja a magyar csapatot.

Azt nem tudni, hogy az UEFA hány jegyet dobott most piacra, de az igényből jól látszik, hogy alighanem telt ház lesz a mérkőzéseken a 68 ezres Puskás Arénában.