Havi 9 millióért focizik az NB III-ban a Felcsút légiósa

Havi 9 millióért focizik az NB III-ban a Felcsút légiósa

Liridon Latifi 2017 nyarán, a Puskás Akadémia mezében (Fotó: Puskás Akadémia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nagyjából havi 25 ezer eurót (9 millió forintot) keres a felcsúti Puskás Akadémia labdarúgója, Liridon Latifi, akit még 2017-ben igazoltak az albán Skenderbeutól, 1 millió euróért – írja a 444.hu az albán sportsajtóban megjelent, hónapok óta nem cáfolt információk alapján. A játékos ráadásul csak a második számú tartalékcsapatba fér be, az NB III-ban.

Latifi érkezése óta mindössze 1041 percet játszott a magyar első osztályban. Legutóbb 2019 áprilisában, akkor a 88. percben állt be. Azóta eltöltött egy szezont kölcsönben a moldáv Sheriff Tiraspolnál, majd 2020 nyarán visszatért, azóta 13 NB III-as mérkőzésen szerepelt, a nagycsapatnál még akkor sem került szóba a neve, amikor nyáron a csapatnál tomboló koronavírus miatt fiatalokkal voltak kénytelenek kiállni.

A 444 hozzáteszi, érthetetlen hogy a Felcsút miért nem adja kölcsön, hogy legalább a bérén spóroljon valamennyit. Legutóbb december 6-án merült fel, hogy valaki vinné Latifit. Koszovói és albán lapok szerint a koszovói Dritának már a játékossal is sikerült megegyeznie, aki hajlandó volt 16 000 euróra csökkenteni fizetési igényeit. Aztán mégsem valósult meg az üzlet. A játékos értékét amúgy már csak 300 ezer euróra becsülik.