Hosszú Katinka nem tud róla, hogy visszavonulna

Hosszú Katinka nem tud róla, hogy visszavonulna

Hosszú Katinka a 200 méteres hátúszás előfutamában a Tokiói Vizes Központban 2021. július 29-én (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált Instagramján Hosszú Katinka úszóbajnok arra, hogy az Index szerdán arról írt, hamarosan bejelentheti visszavonulását. A cikk azt állította, a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még végigcsinálja – legalábbis így tervezi –, aztán elbúcsúzik.

A portál azt is írta, a Magyar Úszó Szövetség sem tagadta az értesülést, megerősítették, hogy Hosszú nagy bejelentésre készül, de hogy mire, azt nem részletezték.

Az állításokra Hosszú Katinka Instagram történetében reagált, és azt írta nevetős szmájlik és egy róla készült meglepett fotó kíséretében, hogy „amikor olyat olvasol magadról, amit még te sem tudtál”.

A sportolót elérte a Nemzeti Sport is, de nekik sem erősítette meg a visszavonulásáról szóló hírt.