Mészáros Lőrinc vejéé lett a Szombathelyi Haladás

Mészáros Lőrinc vejéé lett a Szombathelyi Haladás

Homlok Zsolt, a kivitelező Homlok Építő Zrt. vezérigazgatója beszédet mond a Kőszeg-Szombathely vasútvonal teljes felújításáról tartott sajtótájékoztatón, a projekt nyitórendezvényén a Kőszeg vasútállomáson 2021. június 1-jén. (MTI/Varga György)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladás bejelentette, hogy Mészáros Lőrinc veje, Homlok Zsolt lett az új tulajdonosa.

Mint írják, a labdarúgó klubot üzemeltető gazdasági társaságnak a tulajdonosa 2022. július 01-től Homlok Zsolt, aki így a jövőben közvetlenül tudja segíteni a szombathelyi labdarúgó klubot a kitűzött célok elérésében.

Az új tulajdonos célja a kiszámítható, átlátható, stabil gazdasági háttérrel megvalósítható építkezés. A patinás futball klub belátható időn belül a hazai bajnokság első osztályában kíván szerepelni – olvasható a szombathelyi csapat honlapján.

– Séllei Árpád továbbra is a Szombathelyi Haladás Kft. ügyvezető igazgatójaként folytatja a munkát. A felkészülést Németh Szabolcs vezetőedző és Mészöly Géza szakmai vezető irányítása mellett kezdte meg a következő idényre a Haladás – teszik hozzá.