Pozitív lett a magyarok ellen készülő portugálok egyik játékosának koronavírus-tesztje

Pozitív lett a magyarok ellen készülő portugálok egyik játékosának koronavírus-tesztje

A portugál Joao Cancelo (piros mezben) és a lengyel Przemyslaw Frankowski a labdarúgó Nemzetek Ligájában játszott Portugália-Lengyelország mérkőzésen a portugáliai Guimaraesben 2018. november 20-án (Fotó: MTI/EPA/LUSA/Hugo Delgado)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pozitív lett a koronavírus-tesztje Joao Cancelónak, a portugál labdarúgó-válogatott egyik tagjának, aki társaival már Budapesten készül az Európa-bajnokságra, amelyen a címvédő kedden, a Puskás Arénában a társházigazda magyarok ellen kezdi meg szereplését. A portugál szövetség 444 által is idézett közleménye szerint Cancelo szombati gyorstesztje lett pozitív, amelynek eredményéről vasárnap kaptak tájékoztatás. A portugál csapat többi tagjának tesztje negatív lett.

A Manchester City játékosa jól érzi magát, ennek ellenére a szabályoknak és előírásoknak megfelelően elkülönítették. A 27 éves Cancelo idén 43 tétmeccset játszott a BL-döntőig is eljutó, angol bajnokságot nyerő manchesteri együttesében; e találkozókon 3 gólt is rúgott. Fernando Santos szövetségi kapitány döntésének értelmében Diogo Dalot, az AC Milan 22 éves korosztályos válogatott játékosa csatlakozott a budapesti Margitszigeten székelő kerethez.

A portugál válogatott majd június 15-én kedden 18 órától mérkőzik meg Magyarországgal a Puskás Arénában. A találkozót a török Cüneyt Cakir fújja majd.