Szilágyi Zoltán 30 milliós személyiségi jogi pert indított Szilágyi Liliána ellen

Szilágyi Zoltán 30 milliós személyiségi jogi pert indított Szilágyi Liliána ellen

A későbbi győztes Szilágyi Liliána a 100 méteres pillangóúszás döntőjében a Négy Nemzet Úszóversenyén a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda és Széchy Tamás Uszodában 2020. július 24-én. (MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Blikk információi szerint Szilágyi Zoltán, Szilágyi Liliána apja egyéb perek mellett 30 millió forintos kártérítési pert is indított az ő bántalmazással és szexuális erőszakkal vádoló lánya ellen. Erről a férfi ügyvédje értesítette a lány édesanyját.

Mint lapunk is beszámolt róla, Szilágyi Liliána tavaly év végén beszélt először arról, hogy az édesapja, Szilágyi Zoltán éveken át súlyosan bántalmazta őt és anyját is. A Magyar Úszó Szövetség külön vizsgálóbizottságának megállapítása szerint is megfeleltek a valóságnak a sportolói kijelentései, ezért Szilágyi Zoltánt nemkívánatos személynek nyilvánította a rendezvényein, gyakorlatilag kitiltották a szövetség eseményeiről.

Szilágyi Zoltán több más pert is indított volt felesége ellen a válásukkal kapcsolatban, ezek a közös céges, illetve ingatlanvagyont érintik. Szilágyi Zoltán minden ellene felhozott vádat tagad.