Törölték a januári rövidpályás gyorskorcsolya Eb-t

Törölték a januári rövidpályás gyorskorcsolya Eb-t

Liu Shaolin Sándor a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság férfi 1000 méteres számának selejtezőjében a debreceni Főnix Csarnokban 2020. január 24-én. (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) kedden közölte, hogy törölte a rövidpályás gyorskorcsolyázók januárra tervezett Európa-bajnokságát – írja az MTI.

Az ISU honlapjának beszámolója szerint a házigazda Drezda a koronavírus-járvány miatt lépett vissza a rendezéstől. Az ISU ezt követően szeretett volna új helyszínt találni az eseménynek, a hollandiai Dordrecht érdeklődött is, de végül „az egészségügyi korlátozások ezt az áthelyezést lehetetlenné tették”.

A kontinensviadal lett volna a sportág szereplői számára az utolsó nemzetközi megméretés a februári téli olimpia előtt, amelyen a magyar férfi váltó címvédőként indul majd.UltraHang

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”